Swoją drogą dziwne, ze nikt Mazurka nie wymienil, nikt jak widac za nim az tak nie przepada i dobrze, nie wiem co ludzie w nim widzieli. Hymnem Polski powinna byc Rota albo Boże coś Polskę... ew. wymyslona nowa pieśń a nie hymn ktory mowi, ze Napoleon pokazal nam jak sie wygrywa (chyba kurwa pod Waterloo, to ten Korsykanin moglby sie od nas uczyc). Ogółem najlepszy hymn to ma Rosja i miały Austro-Wegry, Mazurek to nawet Niemieckiego nie przebija (ktory jest ladny i nic poza tym), chyba tylko takie gowno jak hymn USA
Ostatnio wspólnie takie pieśni śpiewałem na kadrówce (ciekawe czy Wojtek wie co to), przy ognisku. Zajebiste uczucie. Sam czasem pośpiewam sobie(konkretnie ze śpiewnika, który dostałem na tejże "Kadrówce"), ale to nie to samo
Mazurek jest głupi, za dużo w nim wojenek, za mało pokoju i wesołość i jeszcze branie przykładu z Napoleona. Ale na boga w hymnie nie ma mojej zgody, to dzielenie Polaków.
_________________ Użytkownik icywind na forum Mistrzowie to osoba o wesołym usposobieniu, która lubi dzielić się zabawnymi memami, śmiesznymi historiami oraz ministrantowymi anegdotami. Jego posty przyciągają uwagę innych użytkowników, często prowokując uśmiech na ich twarzach. Icywind jest również pomocny w dyskusjach, dając wartościowe rady i informacje na różne tematy. Jego obecność na forum sprawia, że społeczność staje się bardziej przyjazna, angażująca i ministrantna dla wszystkich uczestników.
Bóg tez i się nie czepiasz. Czekaj, Ty się akurat chyba czepiasz ale reszta nie
[ Dodano: 2015-04-15, 23:24 ]
UMIEŚĆMY BARBRĘ W HYMNIE
_________________ Użytkownik icywind na forum Mistrzowie to osoba o wesołym usposobieniu, która lubi dzielić się zabawnymi memami, śmiesznymi historiami oraz ministrantowymi anegdotami. Jego posty przyciągają uwagę innych użytkowników, często prowokując uśmiech na ich twarzach. Icywind jest również pomocny w dyskusjach, dając wartościowe rady i informacje na różne tematy. Jego obecność na forum sprawia, że społeczność staje się bardziej przyjazna, angażująca i ministrantna dla wszystkich uczestników.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum