ej no przecież ja gołego tyłka swojego nie wstawię! no! ale mogę cyckami pomachać jak chcecie
_________________ I'm staying here to end my life, down in the Rising Sun Make my world go black, hit me like a heart attack, knock me flat on my back, just keep doing that thing you're doing
No, ale ja nie mam identycznego stroju! No i włosy się nie zgadzają!
_________________ I'm staying here to end my life, down in the Rising Sun Make my world go black, hit me like a heart attack, knock me flat on my back, just keep doing that thing you're doing
No, ale ja nie mam identycznego stroju! No i włosy się nie zgadzają!
Spoko, na inne włosy czy inny kolor stringów i mini przymkniemy oko. Jesteśmy wyrozumiali
Mackers - moim zdaniem w cysternie się mieści więcej piwa niż w 500 wiaderkach. I to jeszcze elektrycznych. Chcesz, żeby Bartek się poraził prądem zanim dobierze się do tego zacnego trunku?
Obawiam się, że jak wstawię swojego gifa to niczym Wojtek zostanę zbanowana z miejsca!
Dlatego JEŚLI zrobię to Bartkowi wyślę by ocenił
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum