Zasrywać? Ogarnij się. Masz większy ból dupy o wypracowanie niż katole o krzyż. Jedno wypracowanie w szkole nie zawadzi, co innego, gdyby były ich dziesiątki.
[ Dodano: 2014-10-18, 20:56 ]
Oczywiście, że to podejście do literatury. Przypatrz się tematom maturalnym. Jeśli pisze o walce dobra ze złem w fantastyce, to też mam szukać ukrytego dna? Przewrażliwiony jesteś. A temat świetny, można na tak wiele sposobów podejść do miłości w Biblii... I każdy będzie dobry, bo mamy wolność słowa.
Oczywiście, że to Chrześcijaństwo miało największy wpływ na rozwój kultury w Europie. W każdym liczącym się państwie budowano kościoły, Watykan miał o wiele większy wpływ na arenie międzynarodowej itp. Ile meczetów miałeś w Europie?
_________________ Powiedziałbym, że w życiu cenię forumków. Eeem… Forumków którzy podali mi pomocną dłoń, kiedy sobie nie radziłem, kiedy byłem sam, i, co ciekawe, to właśnie przypadkowe spotkania wpływają na nasze życie. Chodzi o to, że kiedy wyznaje się pewne wartości, nawet pozornie uniwersalne, bywa, że nie znajduje się zrozumienia, które by tak rzec, które pomaga… się nam rozwijać. Ja miałem szczęście, by tak rzec, ponieważ je znalazłem. I dziękuję Bartkowi82r. Życie to Gość.
Oczywiście, że to Chrześcijaństwo miało największy wpływ na rozwój kultury w Europie. W każdym liczącym się państwie budowano kościoły, Watykan miał o wiele większy wpływ na arenie międzynarodowej itp. Ile meczetów miałeś w Europie?
A w Polsce budowano też obozy zagłady, miały one więc wpływ na kulturę uczmy więc, że obozy zagłady budowano z miłości. Hehe, teraz to dopiero mi zarzucicie ból dupy
Adijos napisał/a:
Biblia jako literatura. Calm down.
Cytat:
Tak, zgadzam się. I gdyby wypracowanie było na temat tego z czego składa się biblia, co tam dokładnie jest, na temat czego są te przypowieści to ok, ale nie o miłości wynikającej z biblii, no błagam, ie wmawiajcie mi, że to podejście do biblii jak do literatury.
_________________ Użytkownik icywind na forum Mistrzowie to osoba o wesołym usposobieniu, która lubi dzielić się zabawnymi memami, śmiesznymi historiami oraz ministrantowymi anegdotami. Jego posty przyciągają uwagę innych użytkowników, często prowokując uśmiech na ich twarzach. Icywind jest również pomocny w dyskusjach, dając wartościowe rady i informacje na różne tematy. Jego obecność na forum sprawia, że społeczność staje się bardziej przyjazna, angażująca i ministrantna dla wszystkich uczestników.
Ja nie mogę... Masz książkę o wojnie, piszesz i wojnie, masz książkę o miłości, piszesz o miłości. Zluzuj poślady, bo miłość będzie boleśniejsza. Naprawdę szukasz dziury w całym.
Mieszko sam zdecydował o chrzcie Polski. Żaden polak nie chciał obozów zagłady.
OMG, co za argumenty
Folksdojcze chcieli, tyle samo kompetencji co jakiś tam Mieszko... Dżizas, o czym my w ogóle dyskutujemy, to, że jakiś Mieszko sprzed tysiąclecia oblał się wodą, żeby go nie zaatakowali jako poganina to ma decydować o tym czy jesteśmy świeckim państwem w 2014r. ...
_________________ Użytkownik icywind na forum Mistrzowie to osoba o wesołym usposobieniu, która lubi dzielić się zabawnymi memami, śmiesznymi historiami oraz ministrantowymi anegdotami. Jego posty przyciągają uwagę innych użytkowników, często prowokując uśmiech na ich twarzach. Icywind jest również pomocny w dyskusjach, dając wartościowe rady i informacje na różne tematy. Jego obecność na forum sprawia, że społeczność staje się bardziej przyjazna, angażująca i ministrantna dla wszystkich uczestników.
Widzę, że nie tylko nazwisko ma podobne ale i talent śpiewacki. Borze, taki wstyd
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum