_________________ Powiedziałbym, że w życiu cenię forumków. Eeem… Forumków którzy podali mi pomocną dłoń, kiedy sobie nie radziłem, kiedy byłem sam, i, co ciekawe, to właśnie przypadkowe spotkania wpływają na nasze życie. Chodzi o to, że kiedy wyznaje się pewne wartości, nawet pozornie uniwersalne, bywa, że nie znajduje się zrozumienia, które by tak rzec, które pomaga… się nam rozwijać. Ja miałem szczęście, by tak rzec, ponieważ je znalazłem. I dziękuję Bartkowi82r. Życie to Gość.
myslalem, ze jestes fanem Shakiry i twoj nick pochodzi stad ->WAKA
Ja też tak myslałem A tymczasem nick wzięty z jakiejś gry. Swoją drogą Wakabayashi mnie kojarzy się przede wszystkim z bramkarzem z Kapitana Jastrzębia. Za dzieciaka, gdy grało się w nogę, to każdy kto stał na bramce chciał być Wakabayashim
A Waka Waka była nie tylko na Mundialu 2010, ale i na Euro 2012. Bo miało być Koko Koko Euro spoko, a wyszła Waka Waka Euro sraka. Przynajmniej dla Polski.
Ja zawsze stałem na bramce w dzieciństwie i zawsze byłem Wakashimazu! Bo był z niego bardziej hardkorowy skurczybyk. I jako jeden z nielicznych uważałem że jest lepszy od Wakabayashiego. I wyszło na moje bo na Mundialu to jego trener wystawił do pierwszej jedenastki.
_________________ I'M TOO OLD FOR THIS SHIT!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
Bo to gra na kompie, a ja w to nigdy nie grałem Raz jeden widziałem u kumpla, jak grał w jedynkę i nawet wyglądało to fajnie. Coś w stylu GTA, tylko osadzone w realiach lat 20tych XX wieku w USA. Czasy Ala Capone, prohibicji i wielkiego kryzysu.
Fabuły dokładnie nie znam, ale wyglądało to wszystko na grywalną rzecz. No i dostępne auta z tamtej epoki. Mnie się one zawsze bardzo podobały.
Davos, jedynka jest świetna, klimat, klimat, jeszcze raz klimat.
A w dwójkę nie grałem, to nie wiem. Ale w dwójce jest jedna taka misja...
Poza tym, Davos, w jakiej innej komputerowej grze akcji możesz dostać mandat za przekroczenie prędkości czy jazdę na czerwonym świetle, a policja ściga Cię, jeśli chodzisz po mieście z wyciągniętą bronią?
No i tankowanie. Kuźwa, GTA nowe niby takie realistyczne, ale to w Mafii widziałem licznik benzyny.
_________________ Tekst podpisu:
Podpis - dozwolona ilość znaków: 3000
Panie kurde tam masz zime w pierszej części gry, a potem lato jest. Fajnie w zime jak sie stanie na autostradzie i oni Cię omijają i wpadają w poślizg i ło spadają z drogi
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum