wchodzę na to forum co kilka godzin i widzę 100-200 nowych postów, w tym w kilku tematach parę nowych stron. i przykładowo paczę na temat z gifami, a tu nie ma gifów. ostatnio nie czytam was prawie w ogóle.
więc NIE offtopom!
I W OGÓLE TEN TEMAT TO OFFTOP NA SKALĘ DZIAŁU
[ Dodano: 2014-09-12, 22:36 ]
JankielKindybalista85 napisał/a:
Sharvari jakaś taka wycofana się zrobiła (cholera, naprawdę się martwię o naszego forumowego Stannisa Baratheona) to się ferajna rozbrykała!
Sharvari jakaś taka wycofana się zrobiła (cholera, naprawdę się martwię o naszego forumowego Stannisa Baratheona) to się ferajna rozbrykała!
*gasp* może to faktycznie przeze mnie?
Nie tak, Stannisie. To DZIĘKI TOBIE był tu w miarę porządek. Taka atmosfera grozy i zgrzytania zębami się unosiła.
Ej, a poważnie: wszystko ok?
_________________ I'M TOO OLD FOR THIS SHIT!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
Blablablabla, jestem taki zaj.ebisty i oryginalny, bo wszędzie spamuję i wrzucam suche obrazki, z których tylko ja się śmieje. Dajcie mi jeszcze więcej warnów, będę jeszcze bardziej zaj.ebisty
no chodzi mi o to że spam to moja wina. jest jeszcze pięciu innych modów, ja przez ostatnie dni byłam zajęta ratowaniem galaktyki i swoimi problemami. głównie ratowaniem galaktyki. ale galaktykę już uratowałam więc do odrywania się od problemów znowu zostaje forum ale robicie tu rozpyerdol! no
Nadal rozkminiam, czemu za offtopy nie ma warna. Rodzinna atmosfera rodzinną atmosferą, ale kary w rodzinie też się powinny zdarzać, więc dla przykładu za offtop warn.
_________________ Powiedziałbym, że w życiu cenię forumków. Eeem… Forumków którzy podali mi pomocną dłoń, kiedy sobie nie radziłem, kiedy byłem sam, i, co ciekawe, to właśnie przypadkowe spotkania wpływają na nasze życie. Chodzi o to, że kiedy wyznaje się pewne wartości, nawet pozornie uniwersalne, bywa, że nie znajduje się zrozumienia, które by tak rzec, które pomaga… się nam rozwijać. Ja miałem szczęście, by tak rzec, ponieważ je znalazłem. I dziękuję Bartkowi82r. Życie to Gość.
Wyobraźcie sobie że przychodzicie do klubu dla ludzi którzy grają w warcaby siedząc na ananasach, i tak gracie sobie z kimś ale nagle stwierdzacie że trochę wam niewygodnie no i gra wam się znudziła, a przy okazji okazuje się że wasz przeciwnik tak jak wy uwielbia jeść brokuły w czekoladzie oglądając filmy przyrodnicze, i tak zaczynacie ze sobą rozmawiać o tym jak Krystyna Czubówna świetnie opowiadała o bójkach flamingów, nie przeszkadzając innym grającym którzy tylko przechodzą koło was, ignorując to co mówicie bo oni grają sobie w te warcaby. Właściciel klubu, mimo tego że jego lokal jest mocno wyspecjalizowany, tylko cieszy się z tego że tu siedzicie bo zamawiacie drinki i on zarabia. I nagle przychodzi Urzędnik ds Klubów który mówi wam że to jest klub dla tych którzy grają w warcaby siedząc na ananasach i wyrzuca was za drzwi. Gdy kolejni ludzie w klubie zmęczą się siedzeniem na ananasach i zajmą się czymś innym, Urzędnik zamknie klub. Właściciel bankrutuje, gracze w warcaby siedząc na ananasach nie będą mieli gdzie przychodzić, a wy tracicie możliwość dalszej rozmowy z waszym przeciwnikiem i nie zdążyliście go nawet zapytać czy w ostatnim odcinku lew w końcu zjadł antylopę.
Tak to wygląda, wstrętni biurokraci
_________________ Gość
Sztuczna pochwa pod kątem 90 stopni przymocowana do czegoś, i rucham i jem
_________________ Użytkownik icywind na forum Mistrzowie to osoba o wesołym usposobieniu, która lubi dzielić się zabawnymi memami, śmiesznymi historiami oraz ministrantowymi anegdotami. Jego posty przyciągają uwagę innych użytkowników, często prowokując uśmiech na ich twarzach. Icywind jest również pomocny w dyskusjach, dając wartościowe rady i informacje na różne tematy. Jego obecność na forum sprawia, że społeczność staje się bardziej przyjazna, angażująca i ministrantna dla wszystkich uczestników.
wyobraź sobie że lubisz arbuzy i idziesz do klubu miłośników arbuzów pogadać o arbuzach a oni rozmawiają o gównie
nikt nie każe siedzieć na ananasach, czasem można z nich wstać ale jest różnica zrobić sobie przerwę, a robienie burdelu. offtopy takie jakie są na przykład w galerii zdjęć są ok jak jakiś temat padnie, ale nie walenie emotkami, pojedynczymi słowami i innymi pierdołami przez kilka stron
offtop czasem ok, przez chwilkę. Ale nie pięć stron o dupie Maryny. nie piję tu do nikogo, sama offtopuję jak szalona, ale jak się offtopuje z premedytacją to kara może być. A wiemy, że są tu tacy spamerzy
_________________ I'm staying here to end my life, down in the Rising Sun Make my world go black, hit me like a heart attack, knock me flat on my back, just keep doing that thing you're doing
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum