Lol, nigdy nie miałem telefonu na abonament. Love, wymieńmy się.
_________________ I'M TOO OLD FOR THIS SHIT!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
A ja odwrotnie, zawsze miałem na kartę. I nie narzekam, bo abonament mi do szczęścia nie jest potrzebny
A propos jeszcze konsultantów. Kiedyś taki jeden zadzwonił do mojej siostry i mówi:
- Dzień dobry, mam dla Pani bardzo korzystną ofertę abonamentu na telefon komórkowy. Proszę mi powiedzieć, ile miesięcznie płaci Pani za rozmowy i smsy?
- 20 zł
Konsultant się rozłączył
Z tą "EWĄ" to przychodzą wam na orange? Czy na inne też? Bo moja mama ma ze 12 lat numer w orange i taki spam przychodzi, że hej.. Ja miałem też orange to też spam przychodził potem przesiadłem się na plusa i nic, heyah nic...
[ Dodano: 2014-09-29, 16:36 ]
Z tą "EWĄ" to przychodzą wam na orange? Czy na inne też? Bo moja mama ma ze 12 lat numer w orange i taki spam przychodzi, że hej.. Ja miałem też orange to też spam przychodził potem przesiadłem się na plusa i nic, heyah nic...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum