No bo Ząbek naprawdę odwaliłeś kawał świetnej roboty.
Dla mnie najbardziej wartościowy jest ranking średniej za jeden komentarz. Bo dużą liczbę komentarzy bardzo łatwo nabić, wystarczy coś pisać pod każdym screenem jak Wojtek. A jeśli jeszcze do tego pisze się coś w miarę zabawnego, to i plusów się nazbiera sporo i nie muszą to być koniecznie mistrzowskie riposty. Tym bardziej, jeśli napisze się coś pod screenem z dużą liczbą komentarzy (np. te zagadki matematyczne). Za to wysoką średnią przy dużej liczbie komentarzy już trudniej wyrobić.
Wiecie, jakby ktoś się bardzo uparł, to nie dyskutowałby o niczym, bo za to się nigdy plusów nie zbiera, tylko raz po raz wrzucał jakąś ripostę i miałby wysoką średnią. Tak jak to kiedyś ładnie opisał Jankiel - pojawić się znikąd, wystrzelić dobrą ripostą i odjechać niczym Lucky Luke w stronę zachodzącego słońca
Tyle, że każdy z nas od czasu do czasu pisze też poważne komentarze i mniej lub bardziej angażuje się w wymianę zdań.
_________________ I'M TOO OLD FOR THIS SHIT!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
Widzisz Ząbku, wszyscy Cię kochamy Choć nie wszystkim to odwzajemniasz
Na przykład mi
To smutne
_________________ Użytkownik icywind na forum Mistrzowie to osoba o wesołym usposobieniu, która lubi dzielić się zabawnymi memami, śmiesznymi historiami oraz ministrantowymi anegdotami. Jego posty przyciągają uwagę innych użytkowników, często prowokując uśmiech na ich twarzach. Icywind jest również pomocny w dyskusjach, dając wartościowe rady i informacje na różne tematy. Jego obecność na forum sprawia, że społeczność staje się bardziej przyjazna, angażująca i ministrantna dla wszystkich uczestników.
Zabek zrób drugą tabelkę ze średnią punktów za komentarz. I tu już Barbuszka ni ma szans.
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
a ja nadal nie jestem pierwszy?
No ale cóż... moje czasy kiedy to byłem w co którymś screenie w poczekalni już minęły. Teraz już nikt mnie nie wrzuca...
Nasz Drwal.
Komentarzy: 297
Punktów za komentarze: 2353
No, muszę mu przyznać że jest dobry!
........................
........................
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum