Świetne Wodzu Rozwaliła mnie końcówka, no i oczywiście Imper z winem
_________________ Powiedziałbym, że w życiu cenię forumków. Eeem… Forumków którzy podali mi pomocną dłoń, kiedy sobie nie radziłem, kiedy byłem sam, i, co ciekawe, to właśnie przypadkowe spotkania wpływają na nasze życie. Chodzi o to, że kiedy wyznaje się pewne wartości, nawet pozornie uniwersalne, bywa, że nie znajduje się zrozumienia, które by tak rzec, które pomaga… się nam rozwijać. Ja miałem szczęście, by tak rzec, ponieważ je znalazłem. I dziękuję Bartkowi82r. Życie to Gość.
Tylko takie zdanie o mnie ;_;
Czuje się urażony. Foch
_________________ Użytkownik icywind na forum Mistrzowie to osoba o wesołym usposobieniu, która lubi dzielić się zabawnymi memami, śmiesznymi historiami oraz ministrantowymi anegdotami. Jego posty przyciągają uwagę innych użytkowników, często prowokując uśmiech na ich twarzach. Icywind jest również pomocny w dyskusjach, dając wartościowe rady i informacje na różne tematy. Jego obecność na forum sprawia, że społeczność staje się bardziej przyjazna, angażująca i ministrantna dla wszystkich uczestników.
widzu Junior Admin To co wpiszesz, będzie pod twoim nickiem.
Dołączył: 25 Lis 2013 Posty: 22221 Skąd: Village killed by planks
Miało mnie w ogóle nie być -> jeszcze większy #foch
_________________ Użytkownik icywind na forum Mistrzowie to osoba o wesołym usposobieniu, która lubi dzielić się zabawnymi memami, śmiesznymi historiami oraz ministrantowymi anegdotami. Jego posty przyciągają uwagę innych użytkowników, często prowokując uśmiech na ich twarzach. Icywind jest również pomocny w dyskusjach, dając wartościowe rady i informacje na różne tematy. Jego obecność na forum sprawia, że społeczność staje się bardziej przyjazna, angażująca i ministrantna dla wszystkich uczestników.
A może chciałbyś - już dziś - skorzystać z najnowszej oferty i nabyć najnowszy foch forever? Jeśli po okresie próbnym, wynoszącym 10 dni, zdecydujesz się na zakup, to będziesz mógł przez następne 30 dni zakupić wersję ulepszoną - foch forever forever - za 50% ceny. Ale poczekaj! Za wypełnienie prostej ankiety i przesłanie jej w okresie próbnym dostaniesz również stylowy czerwony pasek pod awatarem*. Oferta kończy się 16 maja o godzinie 12:00.
*Pasek działa tylko przez 30 dni i zostaje uznany drogą losowania. Koszt nadesłania ankiety wynosi 178,54 zł z VAT. Nie przyjmujemy reklamacji w razie nieotrzymania paska.
- Zabek? - zdziwiła się love - jeszcze niedawno widziałam Cię w pełni zdrów! Co się stało?
widzu Junior Admin To co wpiszesz, będzie pod twoim nickiem.
Dołączył: 25 Lis 2013 Posty: 22221 Skąd: Village killed by planks
Ja tego Widzewia nie wyłapałem, dopóki sam Widzu tego potem nie zaznaczył w osobnym poście
widzu napisał/a:
grzejnik007, ku*wa, wiedziałem że o kimś zapomniałem!
Miałem to samo, z tym że nie zapomniałem o Grzejniku, a o Szyszku i Jemszyszku. Przed pisaniem opowiadania zrobiłem sobie całą listę aktywnych userów z forum i dołączyłem kilku z mistrzów, a mimo tego tę dwójkę i tak niestety przeoczyłem
A tak w ogóle zapomniałem napisać, że podobał mi się w Twoim opowiadaniu moment, w którym pojawił się Imper To było niespodziewane i jednocześnie zabawne
A może chciałbyś - już dziś - skorzystać z najnowszej oferty i nabyć najnowszy foch forever? Jeśli po okresie próbnym, wynoszącym 10 dni, zdecydujesz się na zakup, to będziesz mógł przez następne 30 dni zakupić wersję ulepszoną - foch forever forever - za 50% ceny. Ale poczekaj! Za wypełnienie prostej ankiety i przesłanie jej w okresie próbnym dostaniesz również stylowy czerwony pasek pod awatarem*. Oferta kończy się 16 maja o godzinie 12:00.
*Pasek działa tylko przez 30 dni i zostaje uznany drogą losowania. Koszt nadesłania ankiety wynosi 178,54 zł z VAT. Nie przyjmujemy reklamacji w razie nieotrzymania paska.
Ja mam ten pasek za darmo.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum