No cóż. Przeglądałam mistrzów od 5 lat, a dopiero ponad rok temu podjęłam decyzję o załoxeniu tu konta, a potem się dowiedziałam o forum. Nawet do takiej decyzji trzeba dojrzeć. Tak jak Nadiru-senpai miałam kilka podejśc, by się tu wkręcić, miałam dwumiesięczne przerwy, ale teraz wchodzę tu częsciej, niż na Facebooka. Jak ktoś ma to pozytywnie pojebane poczucie humoru, to się tu zaklimatyzuje. Można namawiać niektórych do wstąpienia, jak najbardziej.
Mnie nikt nie namawiał do wstąpienia do forum, nawet nie pamiętam, czemu to zrobiłam, może jakiś screen z forum czy nawet shout boxa tu przyciągnął? Myślę, że jak będziemy dawać więcej screenów z naszych rozmów (oczywiście nie tych bardzo prywatnych i żartów hermetycznych), ludzie zobaczą, że tu miła atmosfera i sami dołaczą, jeśli im taki typ humoru odpowiada.
Mnie nikt nie namawiał do wstąpienia do forum, nawet nie pamiętam, czemu to zrobiłam, może jakiś screen z forum czy nawet shout boxa tu przyciągnął?
Ja miałam tak samo. O istnieniu forum dowiedziałam się ze screena z szałtboksa, o tego: http://mistrzowie.org/563...onego-shoutboxa W sumie to i tak nie miał mnie kto zapraszać, bo nie miałam konta na mistrach i zrobiłam je dopiero by na forum się zarejestrować (wtedy nie było tego punktu w regulaminie o miesięcznym stażu).
Więc forumkowe screeny z linkiem do forumków mogą pomóc w zdobyciu nowych forumków.
Dwa powyższe posty można by wrzucić do jakiegoś poradnika dla nowych userów / tematu o tym jak sami tu trafiliśmy. Wtedy "nowi" będą wiedzieli, że trzeba poświęcić trochę czasu na aklimatyzację, ale warto to zrobić, bo masa tu pozytywnie pojebanych ludzi.
Także elo.
_________________ I'm boring myself just talking about this.
Swoją drogą po tym screenie widać, jak nam się skład osobowy pozmieniał na forum. Shar, Answersa, Grzejnika i Qtasa już od dawna nie ma, Moni wpada coraz rzadziej, Pro też zagląda od czasu do czasu. Tylko Widzu nadal wchodzi regularnie na forum. 1 na 7 osób...
Swoją drogą po tym screenie widać, jak nam się skład osobowy pozmieniał na forum. Shar, Answersa, Grzejnika i Qtasa już od dawna nie ma, Moni wpada coraz rzadziej, Pro też zagląda od czasu do czasu. Tylko Widzu nadal wchodzi regularnie na forum. 1 na 7 osób...
a ja to co Huju?
Foch.
_________________ Powiedziałbym, że w życiu cenię forumków. Eeem… Forumków którzy podali mi pomocną dłoń, kiedy sobie nie radziłem, kiedy byłem sam, i, co ciekawe, to właśnie przypadkowe spotkania wpływają na nasze życie. Chodzi o to, że kiedy wyznaje się pewne wartości, nawet pozornie uniwersalne, bywa, że nie znajduje się zrozumienia, które by tak rzec, które pomaga… się nam rozwijać. Ja miałem szczęście, by tak rzec, ponieważ je znalazłem. I dziękuję Bartkowi82r. Życie to Gość.
widzu Junior Admin To co wpiszesz, będzie pod twoim nickiem.
Dołączył: 25 Lis 2013 Posty: 22221 Skąd: Village killed by planks
_________________ Powiedziałbym, że w życiu cenię forumków. Eeem… Forumków którzy podali mi pomocną dłoń, kiedy sobie nie radziłem, kiedy byłem sam, i, co ciekawe, to właśnie przypadkowe spotkania wpływają na nasze życie. Chodzi o to, że kiedy wyznaje się pewne wartości, nawet pozornie uniwersalne, bywa, że nie znajduje się zrozumienia, które by tak rzec, które pomaga… się nam rozwijać. Ja miałem szczęście, by tak rzec, ponieważ je znalazłem. I dziękuję Bartkowi82r. Życie to Gość.
widzu Junior Admin To co wpiszesz, będzie pod twoim nickiem.
Dołączył: 25 Lis 2013 Posty: 22221 Skąd: Village killed by planks
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum