Oczywiście, że nie.
Podrzuć mi ktoś co robię i co mówię to może zerknę. Ale i to nie bardz. Nie mam czasu grać w moje "poważne" gierki, a co dopiero w coś takiego. Acz doceniam co Antek zrobił bo to trzeba umić i się musi chcieć - dwie rzadkie rzeczy.
[ Dodano: 2017-09-30, 00:24 ]
Davos napisał/a:
Ej, dobry pomysł! Fajnie by było usłyszeć, jak Jankiel mówi: "CZIZUS KURWA JA PIERDOLĘ!"
CZIZUS KURWA JA PIERDOLĘ nie mam mikrofonu.
_________________ I'M TOO OLD FOR THIS SHIT!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
Nawet jakbym ja swoje krzyki (bo mojej gadaniny mową nie nazwę) nagrywała, wyjdzie w cholerę amatorsko i tak sztucznie. Do dubbingu potrzeba dobrego mikrofonu, jeszcze lepszego programu, bu to brzmiało przynajmniej półprofesjonalnie.
Widzu twierdzi, że mam, Mańka twierdzi, że nie mam, a ja... w sumie to nie mam pojęcia. Zaufam wam, wy się lepiej znacie.
A w tej gierce to, widzę, podczas tworzenia moich kwestii generator jankielizmów Morisa miał beta testy. I oblał.
I kim jest ten "Asasynek" co wrzucił ten filmik z grą, który podlinkował mi Davos? Masz typie mega wkurwiający głos.
Ale jak zobaczyłem, jak po pogadaniu ze mną postać gracza zaczyna mi, nawet bez sekundy zastanowienia, na bezczelnego opierdalać szuflady to śmiechłem srogo. Propsuję Antkacza!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
Ostatnio zmieniony przez JankielKindybalista85 2017-09-30, 15:22, w całości zmieniany 1 raz
........................
........................
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum