Ułatwię życie wszystkim swoim przeciwnikom. Skorzystałam z Sandrowego pomysłu na zdobycie avka, przy okazji testuję też różne kolory (powrzucać screeny, chcecie zobaczyć, jakie są do wyboru?) i wykorzystałam szansę na zerknięcie w statystyki.
[ Dodano: 2016-04-12, 18:57 ]
UWAGA - rzeczywiście na premium nie da się grać z losowym graczem, wyskakuje komunikat, że jest dostępna nowa wersja i żeby grać trzeba ją pobrać, ale takowej nie ma.
12966642_1103187369732467_1475483178_n.png
Plik ściągnięto 50 raz(y) 55.99 KB
widzu, nie, na to samo żalą się wszyscy w komentarzach, a Google Play nic mi nie pokazuje - jakiejś niezgodności czy coś. Tylko, że mogę otworzyć i zainstalować.
A ja pierdolę tę gierkę. Okazało się, że się sprawdza podczas stania w korkach podczas powrotu z pracy z tym że przed chwilą z jakimś typem przejebałem partię 17-18. 17-18 kurwa!!!!! Z drugiej strony w towarzyskim pokonałem Ascarę 15-11 co dobrze wróży przed play offami.
_________________ I'M TOO OLD FOR THIS SHIT!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
Janeczku, ale wiesz że ja mam teraz gorszy okres, robię głupie błędy i do tego gram na zajęciach, co nie sprzyja skupieniu? Turniejowe lecą w zupelnie innej atmosferze, robię tylko to, myślę, analizuję...
[ Dodano: 2016-04-13, 19:34 ]
Zabek, daj spokój, pochwal się.
Moje staty (zwłaszcza dziedzina medyczna) teraz by pewnie inaczej wyglądały, gdyby od nowa je liczyć - są przede wszystkim sprzed ok. roku kiedy Quizwanie dopiero zaczynało być modne. Teraz z medycyny miałabym pewnie jakieś 95.
Zabek05, 3-3 z medycyny z Tobą nie pamiętam. To jest kategoria, w której niemal zawsze mogę liczyć na 3 a rzadko kiedy mój przeciwnik ma więcej niż 1 czy 2... Więc...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum