Cóż... spodziewałem się w twoim komentarzu bezpośrednich odniesień do samej Cracovii o której, z tego co się orientuję, raczej nie masz dobrego zdania.
Nikt normalny nie ma dobrego zdania o żydowskiej kurwie. 😆
Ale piłka sobie, interesy sobie.
A teraz protip: jeśli chcesz na pytanie uzyskać odpowiedź jakiej się spodziewasz, zadawaj pytania sobie samemu. To prywatnie. Zawodowo: pracuj w Wyborczej i TVN -tam mają listę osób,które trzeba pytać w zależności od odpowiedzi na które jest zapotrzebowanie. 😉
_________________ I'M TOO OLD FOR THIS SHIT!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
Ostatnio zmieniony przez JankielKindybalista85 2020-03-02, 11:08, w całości zmieniany 1 raz
Ps. W niedzielę byłem całym sercem za Cracovią. Bo grała z legią warszawska kurwą a w meczach z legią nawet arkagdyniakurwaświnia to mój ulubiony klub.
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
A teraz protip: jeśli chcesz na pytanie uzyskać odpowiedź jakiej się spodziewasz, zadawaj pytania sobie samemu. To prywatnie. Zawodowo: pracuj w Wyborczej i TVN -tam mają listę osób,które trzeba pytać w zależności od odpowiedzi na które jest zapotrzebowanie. 😉
Nie czuje, aż takiej potrzeby by dostawać odpowiedzi takich jakie się spodziewam. Wolę sprawdzać na ile rozgryzłem takich ludzi jak ty. Jak widać na razie słabo mi idzie ¯\_(ツ)_/¯
"Ludzi takich jak ty"... Damn... Jakże niepochlebnie to zabrzmiało. 😆 Gryź zatem dalej.
........................
........................
........................
........................
Jak masz tego posta to podrzuć, pamiętam, że jest tam niejeden film którego nie widziałem jeszcze
51sza strona tego tematu.
........................
........................
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum