Jeśli w drugiej turze będzie z nim Biedroń lub Kidawa to oczywiście. Ze względów tak oczywistych że nie ma co o nich gadać.
A inni?
Komiśniak też w sumie odpada - nie zapomnijcie że za nim stoi peezel, najgorsze raczysko systemu partyjnego III RP. Usiłuje się zrobić na jakiegoś chadeka i centrowca, i nawet mu się trochę udaje, no ale hello: Polskie Stronnictwo Ludowe! - trzy słowa przeklęte.
Hołownia? No dziękuję, przecież to żart, nie kandydat.
Bosak? Nie ma najmniejszych szans. A nawet jakby miał to Konfederacja ma swoje plusy, ale ma też minusy. I teraz chodzi o to, żeby te plusy nie przesłoniły wam minusów - jak słusznie apelował Ryszard Ochódzki.
Reszta to plankton.
Zatem, selekcja negatywna, na tych samych zasadach na jakich wolałbym u władzy NSDAP albo Partię Kanibali i Pedofilów niż PO, sprawia, że Duda to najmniej chujowy w moich oczach kandydat.
RZEKŁEM.
Kurde, Ja**ielu, mój tok rozumowania. Swój człowiek!
_________________ I'M TOO OLD FOR THIS SHIT!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
Co za śmieszek zrobił z nas wszystkich oprócz menela spod żabki przykładni krakowscy obywatele? No ale skoro tak... Mad lenka, choć, idziemy pod prysznic.
Nie może, bo dostanie wpierdol słuchawką od prysznica, ale za to może pójść za mnie do pracy jak chce poczuć się jak wilk
Pojechałbym cię nawet uzbrojony w gąbkę. Touche!
[ Dodano: 2020-04-02, 18:32 ]
Na haxach!
_________________ I'M TOO OLD FOR THIS SHIT!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
x e i [Dzisiaj 21:35] macbed: właśnie sobie uświadomiłem że w mojej pracy inżynierskiej jest dziwny błąd
x e i [Dzisiaj 21:35] macbed: mianowicie zamiast " Celem pracy było " jest " Celem pracy buło "
x e i [Dzisiaj 21:35] macbed: czy to dowcip losu czy już klątwa :I
i [Dzisiaj 21:36] RudaMaupa: a w jaki sposób i co skojarzyłeś, jeśli mogę zapytać...?
i [Dzisiaj 21:36] RudaMaupa: aaaa xD bez przecinka, więc faktycznie buła.
x e i [Dzisiaj 21:39] macbed: czy wiesz, że... macbed zastosował bułę w swojej pracy inżynierskiej
i [Dzisiaj 21:50] RudaMaupa: prawo buły. Im celsza praca, tym więcej buły.
i [Dzisiaj 21:50] RudaMaupa: wnioskuję o dodanie "czy wiesz że.."!
[ Dodano: 2020-04-21, 14:37 ]
'""długi" kimy jest tak wielki, że ma własne konto na forum"',
'"-Veon- nie wróci"',
'"[img]Lilith nie potrafi cytować[/img]"',
hehehehe
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum