Ja tam się cieszę z remisu bo i tak wiedziałem, że nawet gdyby przegrali 5:0 to i tak Boniek nie wypierdoliłby Brzęczka bo już wcześniej zapowiadał, że Brzęczek zostanie do eliminacji. A tak przynajmniej mamy to rozstawienie w losowaniu.
W poprzednich tygodniach siatkarki wszystko wygrywaly, koszykarze wszystkich jechali, piłkarze mieli na koncie komplet zwycięstw bez straty gola, tak to pięknie wyglądało i nagle jeb, siatkarki 2 mecze przegrane i 4 miejsce, koszykarze 2 mecze przegrane i mecz o 5 im został, pilkarze jeden przegrany, jeden cudem remis. I to by było na tyle. Co do piłkarzy pozostawiam kluczowe pytanie, co do kurwy nędzy robił ten łysy karakan z Legii na boisku, czy gdzie on tam teraz gra.
Klasyk klasyków z boomerskich jankielowych czasów sprzed jutuba i innych takich. Folder "śmieszne" na pulpicie i wypalanie płytek z tego typu szajsem.
_________________ I'M TOO OLD FOR THIS SHIT!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
Rewelacyjne niespodzianki dzisiaj, bo chyba mało kto spodziewał się medali w tych konkurencjach, zwłaszcza złota w chodziarstwie Dawid Tomala pięknie nawiązał do sukcesów Korzeniowskiego A po finiszu powiedział, że podkręcił na trasie tempo, bo mu się nudziło, a potem się nagle zorientował, że jest zupełnie sam, no i zdobył złoto Niezły gość. Szkoda, że chodziarstwo wypada z programu już od kolejnych igrzysk w Paryżu, bo może Tomala też by tam zdobył medal...
Srebro dla Marii Andrejczyk też super sprawa, bo tak jak w którymś poście pisał Jankiel, mieliśmy w ostatnich latach sukcesy w rzucie młotem i dyskiem czy pchnięciu kulą, ale w rzucie oszczepem była posucha. No to teraz jest już komplet Brawo
Ciekawe, czy jeszcze uda się dorzucić kolejne medale. Jest na to pewna szansa, bo jutro walczyć będą nasze kajakarki w czwórce, no i męska i kobieca sztafeta w biegach, a wszyscy są mocni i stać ich na medale.
Nom, kajakarki i kobieca sztafeta dorzuciły po medalu i ostatecznie jesteśmy na 17 miejscu w klasyfikacji medalowej. Nie jest źle, mimo że przez 6 pierwszych dni igrzysk nie mieliśmy żadnego medalu Lekkoatletyka nas uratowała, kajaki/wiosła też dobrze wypadły. Szkoda tylko tej siatkówki...
Ostatnio zmieniony przez Davos 2021-08-08, 19:02, w całości zmieniany 1 raz
A tam szkoda siatkówki. Podejdź do tego zgodnie z filozofią wschodu: nie może być szkoda czegoś, co było absolutnie pewne że się wydarzy. Żałować ćwierćfinału siatkarzy to jak żałować w południe że słońce zajdzie.
[ Dodano: 2021-10-11, 09:37 ]
Swoją drogą nie wiem czy ktoś jeszcze był tak głupi i wstał w niedzielę o 5tej żeby wesprzeć reżimową telewizję, ale ja skusiłem się wczoraj bladym świtem na oglądanie w TVP Sport walki Fury-Wilder. No i nie żałuję. Naprawdę zajebista walka i zasłużone zwycięstwo mojego faworyta.
Za małolata lubiłem boks, potem na dekadę przestałem bo bracie Kliczko byli nudni jak sam skurwisyn, ale odkąd zniknęli (do czego bardzo przyczynił się Fury i za to lubię grubasa) znowu jest ciekawie.
Żeby było coś pozytywnego o przegranym to muszę przyznać że Wilder wyglądał tak że jakbym był p0lkom to bym se wsadził cały monitor w tzipe.
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
Legenda Barcelony i zdobywca Złotej Piłki w 1960 roku Luis Suarez Miramontes uważa, że w tym roku trofeum powinien zdobyć Robert Lewandowski. Przyznał, że jeśli tak się nie stanie, gotowy jest oddać swoje trofeum Polakowi.
Miło. Ale z ciekawości: czy to przypadkiem nie jest pierwszy raz w twoim życiu kiedy usłyszałeś o Luisie Suarezie Miramontesie? 🤪
........................
........................
A teraz mi przyszło do głowy w okolicach sportu. Chciałbym na Fame MMA zobaczyć w kategorii superciężkiej walkę dziennikarzy: Tomasz Sekielski ws Piotr Semka. W sumie to fame sumo. Tu by nie było rozstrzygnięcia na punkty. W jedną czy w drugą stronę ale nokaut przez zawał serca gwarantowany.
........................
........................
Ostatnio zmieniony przez JankielKindybalista85 2021-11-04, 18:43, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum