Chodzi o to, by rzeczywiście zapraszać aktywnych użytkowników. Do tego nie trolli. Po prostu uważniej dobieraj zaproszenia, to nie jest konkurs, kto więcej zaproszeń wyśle tym bardziej ze większość z nas ma link w profilu do forum, screeny z forum wchodzą na główną, wiec przypadkowe osoby z minimum chęci i tak trafią.
Mniej niż Białystok ma mieszkańców ale więcej niż punktów ma w tym sezonie Borussia. Policz se.
_________________ I'M TOO OLD FOR THIS SHIT!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
Dobrze, myślę, że wystarczy. Kroku, info o zarejestrowanych użytkownikach jest na dole strony. Aktywnych jest dużo mniej i tutaj już musiałbyś zerknąć w listę użytkowników sortując aktywności.
Proszę o pisanie w tym temacie o zaproszeniach użytkowników. Może choć kilka tematów uda się ocalić...
też nie wiem dlaczego aż tak niektórym z was zależy na "promocji" forum, reklamowaniu go gdzie się da, aktywniejsi użytkownicy sami do nas przyjdą a reszty myślę że takie forum nie interesuje
Jabadabadu ma JEDNEGO skrina i ZERO komentarzy
serio
_________________ Gość
Sztuczna pochwa pod kątem 90 stopni przymocowana do czegoś, i rucham i jem
A ja wbiłam tu na chama, tak mega roszczeniowo, jak Bartek gdzieś w komentarzach na Mistrzach wspomniał o temacie, dzięki któremu screeny mogą zmartwychwstać z archiwum. Potem przejrzałam sobie forum i uznałam, że warto zostać.
Odświeżam temat i mam prośbę do wszystkich o namawianie w miarę możliwości użytkowników Mistrzów do rejestracji na naszym forum, czy to poprzez PW, czy jakkolwiek inaczej. Zakładka "forum" na głównej stronie Mistrzów jak widać nie przyciąga zbyt wielu nowych twarzy, a taka bezpośrednia reklama jest bardzo skuteczna. Dzięki
Użytkownik mistrzów - Wymarły gatunek człowieka z plemienia śmiesznoobrazkowców. Charakteryzował się pisaniem tekstów które bawiły innych członków plemienia oraz przypadkowych turystów i dzikie zwierzęta. Najsilniejsze osobniki oddaliły się od stada i założyły nowe elitarne "superplemię" forumomistrzów, które inne osobniki unikają z daleka ze względu na oryginalność i niezwykle cięty język.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum