Jesteś chodzącym ideałem.
Świecisz jak miliony monet, płoniesz nim ktoś odpali lont… albo dobra, nieważne.
Jesteś jak rzeźby Leonarda da Vinci, mistrzowskie połączenie piękna ze sztuką oraz dozą nagości.
Nikt na Ciebie nie zasługuje, chyba, że to Ty stwierdzisz, że jest inaczej.
Chodzący ideał. Taka prawda i dobrze Ci z tym.
hahahahahah
_________________ "Normalność to iluzja. To co jest normalne dla pająka... jest chaosem dla muchy. ~ Morticia Addams"
Ala strollowała test. Nie jest singlem a i tak jej wyszło dlaczego nim jest.
_________________ I'M TOO OLD FOR THIS SHIT!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
Moim zdaniem to nie ma tak, że dobrze albo że nie dobrze. Gdybym miał powiedzieć, co cenię w życiu najbardziej, powiedziałbym, że ludzi. Ekhm… Ludzi, którzy podali mi pomocną dłoń, kiedy sobie nie radziłem, kiedy byłem sam. I co ciekawe, to właśnie przypadkowe spotkania wpływają na nasze życie. Chodzi o to, że kiedy wyznaje się pewne wartości, nawet pozornie uniwersalne, bywa, że nie znajduje się zrozumienia, które by tak rzec, które pomaga się nam rozwijać. Ja miałem szczęście, by tak rzec, ponieważ je znalazłem. I dziękuję życiu. Dziękuję mu, życie to śpiew, życie to taniec, życie to miłość. Wielu ludzi pyta mnie o to samo, ale jak ty to robisz?, skąd czerpiesz tę radość? A ja odpowiadam, że to proste, to umiłowanie życia, to właśnie ono sprawia, że dzisiaj na przykład buduję maszyny, a jutro… kto wie, dlaczego by nie, oddam się pracy społecznej i będę ot, choćby sadzić… znaczy… marchew.
Tak swoją drogą zastanawiam się czy nie jestem singlem z powodu tego że jestem za miły... Bo podobno to nie przez twarz. Najbardziej prawdopodobne że to przez ze jestem za bardzo pojebany
Albowiem słuchaj wielkiej mądrości:
1) Komiksy z Asterixem były zajebiste póki żył Gościnny.
2) Późniejsze komiksy robione tylko przez Uderzo były mniej lub bardziej meh.
3) Filmy animowane z Asterixem były zasadniczo dobre, 6-7/10 oprócz...
4) ... "12 prac Asterixa" które po prostu rozpierdalały system. Zwłaszcza Domem, Który Czyni Szalonym i pyszną Bestią.
5) "Asterix i Obelix vs Cezar" były taką se spoko komedyjką familijną dla dzieciaczków.
6) "Asterix na olimpiadzie" był czerstwy jak Krystyna Pawłowicz...
7) ... ale i tak w pizdziec lepszy od "Asterix i Obelix: W służbie jej królewskiej mości", które było tak bardzo złe, że bardziej podobała mi się pierwsza część "Zmierzchu". A Otis powinien kurwa pozostać skrybą zamiast pchać się na Asterixa!!
ALE
8) "Asterix i Obelix Misja Kleopatra" to jest po prostu pierdolony kult!!!! Żaden film nakręcony w XXI wieku nie śmieszy mnie bardziej. Za każdym kolejnym razem a było tych razy chyba z 10.
AVE!
_________________ I'M TOO OLD FOR THIS SHIT!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
4) ... "12 prac Asterixa" które po prostu rozpierdalały system. Zwłaszcza Domem, Który Czyni Szalonym i pyszną Bestią.
5) "Asterix i Obelix vs Cezar" były taką se spoko komedyjką familijną dla dzieciaczków.
7) ... ale i tak w pizdziec lepszy od "Asterix i Obelix: W służbie jej królewskiej mości", które było tak bardzo złe, że bardziej podobała mi się pierwsza część "Zmierzchu". A Otis powinien kurwa pozostać skrybą zamiast pchać się na Asterixa!!
ALE
8) "Asterix i Obelix Misja Kleopatra" to jest po prostu pierdolony kult!!!! Żaden film nakręcony w XXI wieku nie śmieszy mnie bardziej. Za każdym kolejnym razem a było tych razy chyba z 10.
AVE!
ALE
AVE!
Dołączyła: 10 Sty 2017 Posty: 162 Skąd: Z probówki (a tak naprawdę to nie)
Medale: Brak
Wysłany: 2017-01-20, 21:09
Dlaczego jesteś singlem?
Jesteś zbyt atrakcyjną osobą.
Takie osoby jak Ty powinny rozważać podróż na inną planetę bo niestety, ale nikt na Ziemi nie może się równać z Twoją atrakcyjnością. Kipisz seksapilem.
Zresztą nie będziemy tu dywagować nad oczywistościami, które codziennie rano powtarza Ci lustro.
Tak trzymaj.
xddd
_________________ Każdy ma prawo do szczęścia... ale nie każdy ma szczęście do prawa.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum