Nom. Robert de Niro i Katy Perry już 4 lata się z USA pod nazistowską okupacją Trumpa wyprowadzają. I jakoś nie udaje się.
_________________ I'M TOO OLD FOR THIS SHIT!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
Beka to jest z Sylwii Spurek że nawet najbardziej poroniony fejk brzmi prawdopodobnie jeśli zostanie przypisany jej. Pracowała sumiennie na taką pozycję w świecie memebiznesu.
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
Dla mnie brzmi więc beka z ciebie że dla ciebie nie brzmi.
........................
........................
No przecież jesteś lewakiem i forumowym celebryta. To w tym temacie zawsze beka z ciebie. No chyba że nie jesteś, to wtedy nie.
........................
........................
No i to jest rzeczywiście fejk? Bo brzmi prawdopodobnie
Tak, rzeczywiście. Nawet sprawdziłem, nie dość, że nic takiego nie napisała to wszystkie Twitty z Androida :V
Poza tym to wygląda na podrobione, Twitter chyba jakoś inaczej alignuje tekst
[ Dodano: 2020-07-16, 16:17 ]
A i nie ma _ w nazwie użytkownika xD
ja sprawdziłem tylko w google wpisując Sylwia Spurek konie i było tylko o koniach w Morskim Oku i jakiś jeszcze ale nie spod Grunwaldu:D . Ale dzięki za info, na twiterze nie sprawdzałem nic dokładnie
........................
........................
w ramach walki z rasizmem usuwamy osobę czarnoskórą z przestrzeni publicznej. Sens motzno.
Wydaje mi się, że od jakiegoś czasu chcieli unowocześnić logo i pomyśleli, że się podepną pod walkę z rasizmem :V
_________________ Użytkownik icywind na forum Mistrzowie to osoba o wesołym usposobieniu, która lubi dzielić się zabawnymi memami, śmiesznymi historiami oraz ministrantowymi anegdotami. Jego posty przyciągają uwagę innych użytkowników, często prowokując uśmiech na ich twarzach. Icywind jest również pomocny w dyskusjach, dając wartościowe rady i informacje na różne tematy. Jego obecność na forum sprawia, że społeczność staje się bardziej przyjazna, angażująca i ministrantna dla wszystkich uczestników.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum