Czym krótszy czas przebywania na forum, tym większa szansa na mega napompowany wynik, więc można było w sumie dać jakiś limit, np. uwzględnić tylko te osoby które przebywały na forum minimum 100 godzin, ale spoko jest Jestem w grupie jasno lub ciemnopomarańczowej, pierwsze miejsca nie do przeskoczenia
Mi się wydaje, że lepszy jest wybór minimum ilości postów. bo te gwarantują spędzenie czasu na forum, podczas gdy czas nie gwarantuje postów, znalazłam użytkownika, który siedział ponad 100 godzin z 0 postów
[ Dodano: 2020-06-08, 18:26 ]
Ale można całą listę poszerzyć (zwlaszcza, że są osoby, które mają więcej postów niż Surrealista, po prostu dodałam go, bo się mocno wyróżnił).
Też nie miałam zamiaru tworzyć atmosfery konkurencji, Davos i Jankiel nigdy nie przebiją Surrealisty, bo to fizycznie niemożliwe, jego wynik mógłby zostać jedynie pobity przez kogoś nowego, bo tylko z minimalnymi liczbami się da Ale nie ma potrzeby, każdy ma po prostu swój styl forumkowania i na tabeli to teraz widać
A dziękuję W moim przypadku to chyba dlatego, że ja nie mam czasu przesiadywać, tylko dość szybko czytam forum w całości i albo spadam, albo coś odpiszę i spadam
_________________ I'm boring myself just talking about this.
W moim przypadku to chyba dlatego, że ja nie mam czasu przesiadywać, tylko dość szybko czytam forum w całości i albo spadam, albo coś odpiszę i spadam
Same here Z tym, że u mnie zdecydowanie częściej wygrywa opcja: "Odpiszę coś i spadam"
Love, fajna statystyka Spodziewałem się, że będę w niej wysoko, a Surrealista faktycznie jest niespodzianką. Aczkolwiek zgadzam się, że przydałby się jakiś limit minimalnych postów, żeby móc się znaleźć w tym zestawieniu - sprawdziłem przed chwilą z ciekawości Bigmajka i ma 51 postów na 6,1 godzin spędzonych na forum więc wychodzi wynik w okolicach Surrealisty No ale u niego wiadomo, że to inaczej działa, skoro wchodzi na forum tylko po to, żeby coś zareklamować.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum