Ja nie wiedziałem o co mu chodzi Dzięki Moris za wyjaśnienie. Jankiel też dał się nabrać na początku.
_________________ Powiedziałbym, że w życiu cenię forumków. Eeem… Forumków którzy podali mi pomocną dłoń, kiedy sobie nie radziłem, kiedy byłem sam, i, co ciekawe, to właśnie przypadkowe spotkania wpływają na nasze życie. Chodzi o to, że kiedy wyznaje się pewne wartości, nawet pozornie uniwersalne, bywa, że nie znajduje się zrozumienia, które by tak rzec, które pomaga… się nam rozwijać. Ja miałem szczęście, by tak rzec, ponieważ je znalazłem. I dziękuję Bartkowi82r. Życie to Gość.
Haha wtedy jak Veon się wrobił to nie było mnie jeszcze na forum, dopiero potem ktoś coś wspomniał o nim i o tej funkcji, więc po prostu teraz jak czytałem komentarze to zapomniałem, że coś takiego istnieje
_________________ Popełniliście wielki błąd. Chcieliście wydymać Freda, a teraz Fred wydyma was!
Wpadłem pousuwać swoje zdjęcia, bo nie chce, żeby sie kiedys wymknęły spod mojej kontroli XD Więc przy okazji, podziękuję za ciepłe słowa i gratuluję admina Davos. Pozapraszajcie też lepiej jakiś nowych uzytkowników. Trzymajcie się;)
Wpadłem pousuwać swoje zdjęcia, bo nie chce, żeby sie kiedys wymknęły spod mojej kontroli XD Więc przy okazji, podziękuję za ciepłe słowa i gratuluję admina Davos. Pozapraszajcie też lepiej jakiś nowych uzytkowników. Trzymajcie się;)
TOOO LAAAAATEEEE!!!!!!
Jak znowu wpadniesz na chwilę to przeczytasz że twoje fotki są już dawno kopiuj/wklej a ja użyłem ich na fake gejowskim profilu na Onet-Sympatii. I powiem Ci chłopie, że masz rwanie! "Som sex" jak to sam opisałeś któreś swoje zdjęcie.
A jak dodałem w opisie, że jesteś tym AnswersMasterem z internetów co to spamił przez lata gdzie się dało to już w ogóle. Za mundurem panny sznurem a za sławą dziwki ławą - pół gejowskiej Polski chce być twoim groupie.
_________________ I'M TOO OLD FOR THIS SHIT!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
TOOO LAAAAATEEEE!!!!!!
Jak znowu wpadniesz na chwilę to przeczytasz że twoje fotki są już dawno kopiuj/wklej a ja użyłem ich na fake gejowskim profilu na Onet-Sympatii. I powiem Ci chłopie, że masz rwanie! "Som sex" jak to sam opisałeś któreś swoje zdjęcie.
A jak dodałem w opisie, że jesteś tym AnswersMasterem z internetów co to spamił przez lata gdzie się dało to już w ogóle. Za mundurem panny sznurem a za sławą dziwki ławą - pół gejowskiej Polski chce być twoim groupie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum