Ja zrobiłam animcową mapkę. Mam nadzieję, że zadziała. Jak nie, to poprawcie ktoś
[ Dodano: 2017-02-17, 17:37 ]
Jakby ktoś się podjął powiększania forumkowej mapki w celu dodania elementów, których ewidentnie brakło, to macie te http://imgur.com/a/vxpHA , tylko znajdźcie inną pizzę i filiżankę herbatkji
[ Dodano: 2017-02-20, 14:53 ]
Kolejna forumkowa mapka.
Tylko z nią taki problem, że robaki stoją na niej, a nie w niej ;_;
Nie mam już do niej siły
Ostatnio zmieniony przez Lilith 2017-02-17, 17:37, w całości zmieniany 1 raz
No cóż, zmieniałam kolory w gimpie i wtedy ten czarny musiał się zmieniać.
Ale jak wrzucam przeźroczystość i robię czarne tło, to mapka mi nagle nie działa
Przybliż sobie, to zobaczysz, że ten tyłek owłosiony jest
[ Dodano: 2017-02-21, 00:06 ]
Macie tu drugą wersję drugiej mapki forumkowej.
Antek stwierdził, że elementy powinny być sklejone ze sobą, także trochę zmodyfikowałam tą pierwszą mapkę. Oczywiście można grać dwiema. Tylko jest ten sam problem, co z pierwszą wersją.
Jak ktoś by mógł, niech naprawi mapeczki
Można przecież obu mapek używać. Na połączonej trochę ciężko ze strącaniem, ale na tamtej można strącać Tylko podłoga jest zrobiona.
Zawsze można dorobić trzecią wersję, by nie było podłogi, elementy do mapki są w imgurze, kwestia wklejenia w paincie i zrobienia tak, by działało :3
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum