chodzi o to że dinozaury wymarły 66 milionów lat temu, człowiek powstał 2,5 miliona lat temu( wg wikipedii) a zapalniczka w 1823 ? Jeśli tak to rzeczywiście bliżej człowiekowi prehistorycznemu do zapalniczki niż dinozaurów ale wielu prehistoria się właśnie z dinozaurami kojarzy
Jeśli tak to rzeczywiście bliżej człowiekowi prehistorycznemu do zapalniczki niż dinozaurów ale wielu prehistoria się właśnie z dinozaurami kojarzy
Mi cały czas o to chodzi.
Nieważne, że przykładowo kot się kojarzy z mlekiem, choć większość dorosłych kotów (zwłaszcza rasowych) nie powinno go pić, albo myszy średnio przepadają za serem. Chodzi o takie skojarzenia kulturowe.
Jeśli tak to rzeczywiście bliżej człowiekowi prehistorycznemu do zapalniczki niż dinozaurów ale wielu prehistoria się właśnie z dinozaurami kojarzy
Mi cały czas o to chodzi.
Nieważne, że przykładowo kot się kojarzy z mlekiem, choć większość dorosłych kotów (zwłaszcza rasowych) nie powinno go pić, albo myszy średnio przepadają za serem. Chodzi o takie skojarzenia kulturowe.
_________________ Użytkownik icywind na forum Mistrzowie to osoba o wesołym usposobieniu, która lubi dzielić się zabawnymi memami, śmiesznymi historiami oraz ministrantowymi anegdotami. Jego posty przyciągają uwagę innych użytkowników, często prowokując uśmiech na ich twarzach. Icywind jest również pomocny w dyskusjach, dając wartościowe rady i informacje na różne tematy. Jego obecność na forum sprawia, że społeczność staje się bardziej przyjazna, angażująca i ministrantna dla wszystkich uczestników.
Nowakonfederacja - naprawdę fajna strona internetowa, na tematy które chyba interesują każdego z tu obecnych
Generalnie interesuje mnie szeroko pojęta tematyka finansowa, kapitałowa, inwestycyjna, gospodarcza - więc będą to tego typu witryny. Witryny typu Racjonalista itd.
Ja pierdole wiem, że żyjemy w przełomowych czasach ale patrzcie na to. Algorytm który określa na podstawie charakteru Twojego pisma:
Twój wiek, wagę(?!), wzrost(?!), płeć oraz procentowe szanse na to, że odniesiesz w życiu sukces finansowy
Kurwa teraz widać w jakich czasach żyjemy skoro kawałek krzemu po kilku napisanych literach potrafi określić Twój wzrost i wagę (╯°□°)╯︵ ┻━┻
Wiary w to nie dawałem ale wyniki się sprawdzają i przetestowałem na każdym w domu
W polu wpisujesz dowolny wyraz literami pisanymi nie drukowanymi i czekasz chwilę aż pojawi się wynik
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum