Niedziela w Polsce:
1. Familiada do kotleta
2. Kutas Moryca do poduszki.
Tradycja rzecz święta.
_________________ I'M TOO OLD FOR THIS SHIT!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
Po wielodniowej libac... ekhm, dyskusji w piwnicy, ogłaszamy, iż do administracji dołącza Widzu.
Wybór nie był łatwy, mieliśmy kilku mocnych kandydatów. Ostatecznie postawiliśmy na Widza, który ma już tu długi staż, nabił mnóstwo postów, spędza na forum dużo czasu i nie wdaje się w żadne kłótnie więc istnieje duże prawdopodobieństwo, iż będzie obiektywny w moderowaniu. Wzięliśmy też pod uwagę vox populi - Widzu miał Wasze zdecydowane poparcie, największe ze wszystkich kandydatów.
Zwycięzcy gratulujemy, a dla pozostałych serdeczne dzięki za zgłoszenia
spędza na forum dużo czasu i nie wdaje się w żadne kłótnie więc istnieje duże prawdopodobieństwo, iż będzie obiektywny w moderowaniu.
No to skoro to były istotne kryteria przy zatrudnianiu nowych pracowników to kolejnym logicznym krokiem (krokiem hue hue do wewnętrznego ten wpis!) byłaby weryfikacja, według tych właśnie kryteriów, starej kadry.
Gratuluję Widzu. Masz wpis w cv w sekcji "dodatkowe umiejętności."
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
Ostatnio zmieniony przez JankielKindybalista85 2017-04-19, 21:21, w całości zmieniany 1 raz
Praca jak każda inna Zaku. Jeśli robisz to z pasją to zajebiście, ciesze się, że masz jakis plan i marzenia.
........................
........................
No, teraz już tak. Aż dziwne.
No bo przecież jakiś czas temu uważałam, że ty prędzej zmienisz status na "zajęty", niż ja Dla mnie to było niemożliwe wręcz.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum