Taka uwaga nie tyle rzucona do Was, co w eter, nawiązując właśnie do tej kontrowersyjnej nagrody... Chociaż i tutaj na forum nie tak rzadko się z tym spotykam.
Czy naprawdę nie da się pośmiać itp., bez nawiązywania do religii? Nie chcę wyjść na jakąś dewotę, ale to mnie obraża.
Temat do żartów jak każdy inny wg. mnie. Śmiejemy się z murzynów, żydów, pedałów, dlaczego nie mamy pośmiać się z religii. Sam jestem wierzący ale w żaden sposób mnie to nie obraża. Po prostu rozumiem że to jest żart i tyle, nie ma tu żadnej głębszej filozofii w tym.
Skoro tak uważasz... Nie mówię, że nie opowiadam dowcipów dotyczących świętych, czy coś w ten deseń. Ja po prostu dostrzegam granicę między żartem, a drwiną. Etui na różaniec jest dla mnie już tym drugim.
A więc jednak nie miałem przywidzeń. Po pół roku przymierzania się do wielkich zmian zmienili czcionkę! Wooooow! Szacun! Nie no, poważnie. Ta nowa jest lepsza.
_________________ I'M TOO OLD FOR THIS SHIT!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
Fakt, jeśli Davos coś tu ponarzeka to będzie jawna niewdzięczność!
_________________ I'M TOO OLD FOR THIS SHIT!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum