Użytkownik otrzymał bana za: Konto powiązane z Castilian
No teraz to ja już nic ku*wa nie rozumiem. Ostatnio było mówione, że teraz można miec mk na mistrzach bo przecież Veon ma 4 konta i bana nie dostał, a teraz takie coś. wtf
wlsz zauwazyl moje ciche wiadomosci na screenach
http://mistrzowie.org/575433/Prezenterka - z tego wywalil albo sam nie widze- moze na glowna da
-usunal sam jednak
co nie zmienia faktu że i tak większość wskazuje na to że powoli screeny z forunka naszego będą mieć zakaz występowania, niech pobanują jeszcze wszystkich udzielających się tu, w końcu my zuo wszechświata
Niedługo i tak pewnie stracą użytkowników, tak jak stracili Brzozika Mam wrażenie, że to forum już od czasów bartkowej stronki żyje własnym życiem, a z mistrzami ma wspólną tylko nazwę.
Powiedz Brzozik - robisz idiotę ze mnie, z użytkowników, czy może sam z siebie?
Wszystkie skriny byłyby zapewne na głównej, gdyby nie kolejne nachalne wklejanie linków do forum na skrinach, za co już dostałeś ostrzeżenie. Gdyby ktoś przeoczył:
Link do forum w źródle nie jest zabroniony, jak to sobie wpisałeś, ale wklejanie na obrazkach linków do forum, kiedy skrin jest z faktopedii, czy joemonstera i nie ma nic wspólnego z tym forum, to już delikatna przesada. I ewidentny spam.
Bo po prostu niektórzy ludzie nie są w stanie zrozumieć, że oficjalne forum to nie tyle samodzielna decyzja administracji Mistrzowie.org, a Monster Media Group (o czym świadczą fora na innych serwisach tej grupy).
Przynajmniej tak mi się wydaje że jest.
_________________ Tekst podpisu:
Podpis - dozwolona ilość znaków: 3000
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum