jeden z głosów na disco mój chociaż trochę przekłamane, bo polo-polskiego disco nie słucham, ale jakieś Sandu Ciorby, czy Daler Mehndi, nie wiedziałem co to za gatunek więc dałem disco polo ...a potem zauważyłem ,że to chyba folk, który w ankiecie jest..a w ogóle to chciałem dać 9 głosów, a można tylko 5
Ja zaznaczyłem blues jako piąta opcja, bo słucham Dżemu, a to m.in. blues. Wahałem się między tym, a folkiem, bo lubię muzykę etniczną np. szkocką, irlandzką czy indiańską, ale folk się bardziej kojarzy z polskimi zespołami ludowymi, a tego nie trawię
mi trochę smutno, bo sama edytowałam tę ankietę i umożliwiłam 5 głosów, a wcześniej zagłosowałam już na 2 i nie mogę więcej
tak przypuszczałam, że zestawu rock&metal będzie najwięcej ale ja zrobiłam psikusa i zaznaczyłam rock i punk, chociaż to się właściwie łączy, ale moje metale to takie niemetale i półmetale.
Jestem też jedyną osobą, która zaznaczyła muzykę folkową, z tym tylko, że ja słucham folku wschodnioazjatyckiego, czyli, że praktycznie całymi dniami z głośników mi grają takie klimaty http://www.youtube.com/watch?v=7B3nZVYirrA
Medale: Brak
Wysłany: 2013-09-23, 18:42
Jest mi smutno, nie ma SKA! Choć w sumie trudno było by zrobić ankietę z wszystkimi rodzajami muzyki. No ale pozaznaczałem najbliższe mi. Z muzyki elektronicznej to głównie: d'n'b, gabber, dupstep, brosetp, breakbeat, house, Minimal Techno.
Prócz tego jeszcze trip-hop, różne odmiany reggae (od dancehall to wczesnego SKA), Funk, disco, Italodisco.
Ogółem słucham co mi wpadnie w ucho akurat, no i w zależności od humoru.
_________________ Ludzie zakładają, że lubię szyszki.
Lubię.
=====================
Nabijam godziny na forum.
Skrót DP zawsze kojarzył mi się z Daft Punkiem, a teraz moje skojarzenia nie będą tak jednoznaczne :c
Zaznaczyłem elektroniczną i metal. Może dziwne połączenie ale obydwa często tak skrajne gatunki kocham tak samo.
Ja często słucham po prostu wszystkiego, niewiele jest gatunków, których nie jestem w stanie zdzierżyć (na przykład disco polo - przepraszam tych, którzy wybrali tę opcję ).
Sercem najbliższy jest mi metal, w nieco mniejszym stopniu rock.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum