_________________ Użytkownik icywind na forum Mistrzowie to osoba o wesołym usposobieniu, która lubi dzielić się zabawnymi memami, śmiesznymi historiami oraz ministrantowymi anegdotami. Jego posty przyciągają uwagę innych użytkowników, często prowokując uśmiech na ich twarzach. Icywind jest również pomocny w dyskusjach, dając wartościowe rady i informacje na różne tematy. Jego obecność na forum sprawia, że społeczność staje się bardziej przyjazna, angażująca i ministrantna dla wszystkich uczestników.
Przecież dobrze napisał, jak są godziny otwarcia np. mcdonald to też piszą przykładowo piątek 6:00-2:00 co zobaczą Od godziny 6 w piątek do godziny 2 następnego dnia.
Tak więc. "1 grudnia 2020, między godzinami 23:30 - 0:30 " oznacza od 23:30 w sylwester do 0:30 w nowy rok
[ Dodano: 2020-12-31, 16:17 ]
Ps. nadal mam ból dupy, ze 2 lata temu nie dostałem medalu bo było napisane, ze trzeba napisać post na forum w jakichś tam godzinach a ja napisałem na shoutboxie i mi nie zaliczyliście
_________________ Użytkownik icywind na forum Mistrzowie to osoba o wesołym usposobieniu, która lubi dzielić się zabawnymi memami, śmiesznymi historiami oraz ministrantowymi anegdotami. Jego posty przyciągają uwagę innych użytkowników, często prowokując uśmiech na ich twarzach. Icywind jest również pomocny w dyskusjach, dając wartościowe rady i informacje na różne tematy. Jego obecność na forum sprawia, że społeczność staje się bardziej przyjazna, angażująca i ministrantna dla wszystkich uczestników.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum