Widzu, przeloguj się.
Antek, zmień hasło z zolw1 na coś trudniejszego, na litość boską
_________________ Użytkownik icywind na forum Mistrzowie to osoba o wesołym usposobieniu, która lubi dzielić się zabawnymi memami, śmiesznymi historiami oraz ministrantowymi anegdotami. Jego posty przyciągają uwagę innych użytkowników, często prowokując uśmiech na ich twarzach. Icywind jest również pomocny w dyskusjach, dając wartościowe rady i informacje na różne tematy. Jego obecność na forum sprawia, że społeczność staje się bardziej przyjazna, angażująca i ministrantna dla wszystkich uczestników.
_________________ Użytkownik icywind na forum Mistrzowie to osoba o wesołym usposobieniu, która lubi dzielić się zabawnymi memami, śmiesznymi historiami oraz ministrantowymi anegdotami. Jego posty przyciągają uwagę innych użytkowników, często prowokując uśmiech na ich twarzach. Icywind jest również pomocny w dyskusjach, dając wartościowe rady i informacje na różne tematy. Jego obecność na forum sprawia, że społeczność staje się bardziej przyjazna, angażująca i ministrantna dla wszystkich uczestników.
Ostatnio zmieniony przez icywind 2020-11-13, 16:32, w całości zmieniany 2 razy
Zależy które.
W tych po prostu zmieniam odcień na ezgif.com
A tutaj to chwila zabawy w gimpie:
- wrzucasz dowolny obrazek i w warstwach duplikujesz go kilka razy
- każdej warstwie zmieniasz kolor (kolory -> barwa i nasycenie -> suwak barwa)
- potem robisz z tego animację poprzez: filtry -> animacja -> przenikanie
- zapisujesz jako gif i gotowe
Pewnie są inne łatwiejsze i bardziej efektowne sposoby, ale ja znam tylko ten.
[ Dodano: 2020-11-13, 16:43 ]
Próbowałam też zrobić by ruchoma emotka zmieniała kolor, ale okazało się, że to sporo roboty, więc tego chyba nie powtórzę. xD
Ostatnio zmieniony przez Nadir 2020-11-13, 17:15, w całości zmieniany 1 raz
Antybristler, przykro mi, ale nie. Zainspirował mnie ten utwór:
https://www.youtube.com/watch?v=BzV4BkxtyYs
Jedna jednokolorowa emotka nie potrafiła wyrazić jak bardzo mi się spodobał, więc musiałam zrobić własne.
[ Dodano: 2020-11-13, 17:14 ]
A czy buła może tęczę? Oczywiście, że tak. :I
a ja myślałem, że zainspirowała cię ideologia LGBT
Nie mogła, bo nie istnieje
Pewnie że istnieje. Ale Nadiru się nią nie zainspirowała.
_________________ I'M TOO OLD FOR THIS SHIT!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum