Wysłany: 2020-06-07, 23:34 Odpowiedz na pytanie zanim je zadam
Jak wiadomo jestem z przyszłości, więc znam wszystkie pytania które możecie mi zadać
Odwróćmy zatem zadanie i tym razem to wy postarajcie się udzielić odpowiedzi na pytanie które ja zadam w przyszłości!
Ostatnio zmieniony przez ChodnikowyWilk 2020-07-10, 22:48, w całości zmieniany 2 razy
Nie, Icy, wiesz co, szczerze odradzałabym Ci ten pomysł. Słyszałam kiedyś historię kolesia, który z tego powodu wylądował z szyją w kołnierzu, a jak mu go ściągnięto, to wciąż wierzył, że mu się uda i drugi raz go sobie sprawił. Odstawiając nawet na bok kwestie zdrowotnych konsekwencji, to weź potem wytłumacz znajomymz tak widocznej nieudanej próby autofellatio.
Gdybyś miał opisać się za pomocą emotki, to którą byś wybrał?
Love178 napisał/a:
Nie, Icy, wiesz co, szczerze odradzałabym Ci ten pomysł. Słyszałam kiedyś historię kolesia, który z tego powodu wylądował z szyją w kołnierzu, a jak mu go ściągnięto, to wciąż wierzył, że mu się uda i drugi raz go sobie sprawił. Odstawiając nawet na bok kwestie zdrowotnych konsekwencji, to weź potem wytłumacz znajomymz tak widocznej nieudanej próby autofellatio.
Czy uda mi się powiesić na żyrandolu?
[ Dodano: 2020-06-08, 12:04 ]
NieMamKlawiatury napisał/a:
Nie rób tego, penis zacznie krwawić, wiem z doświadczenia.
Jaka jest ostatnia rzecz którą powiedziałaś ojcu?
_________________ Użytkownik icywind na forum Mistrzowie to osoba o wesołym usposobieniu, która lubi dzielić się zabawnymi memami, śmiesznymi historiami oraz ministrantowymi anegdotami. Jego posty przyciągają uwagę innych użytkowników, często prowokując uśmiech na ich twarzach. Icywind jest również pomocny w dyskusjach, dając wartościowe rady i informacje na różne tematy. Jego obecność na forum sprawia, że społeczność staje się bardziej przyjazna, angażująca i ministrantna dla wszystkich uczestników.
Słabo icy, nigdy nawet nie poznałam mojego ojca xD
poznałaś, tylko byłaś za młoda, żeby pamiętać
_________________ Użytkownik icywind na forum Mistrzowie to osoba o wesołym usposobieniu, która lubi dzielić się zabawnymi memami, śmiesznymi historiami oraz ministrantowymi anegdotami. Jego posty przyciągają uwagę innych użytkowników, często prowokując uśmiech na ich twarzach. Icywind jest również pomocny w dyskusjach, dając wartościowe rady i informacje na różne tematy. Jego obecność na forum sprawia, że społeczność staje się bardziej przyjazna, angażująca i ministrantna dla wszystkich uczestników.
Pisałaś, że wygląda na autofellatio
Poza tym to twoja skucha, że nie zgadłaś co napiszę w przyszłości
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum