Facebook od dawna próbuje zrobić "swojego snapchata" dodając takową funkcjonalność do messengera, facebooka, instagrama itp.
więc to po prostu to samo co stories na Snapchacie
Ja się jednak nie nadaję do tego wątku, bo teraz bym zapytała jak działa stories na Snapczacie, więc po prostu wyjdę xD
Robisz sobie zdjęcie, wrzucasz, zdjęcie wisi 24 godziny a potem znika na zawsze więc nieraz zdarza się, ze laski wrzucają jakieś atencyjne fotki więc ludzie chcą screenować więc instagram chce tak samo jak snapchat - powiadamiać o zboczeńcach robiących screeny
_________________ I'M TOO OLD FOR THIS SHIT!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
Ale za to źródło informacji. Bartek, co ty? Noizz czytasz?
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
........................
........................
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum