Wysłany: 2017-11-24, 16:13 Re: Wzrost popularności w ostatnim roku
Ascara napisał/a:
Proszę, wszyscy tutaj tak narzekają, jak to na Mistrzów mało kto już zagląda
Przywołany do tablicy nie uchylam się, przeciwnie.
1. Nie pamiętam kto twierdził że na miszczuf nikt już nie wchodzi. Na pewno nie ja. Ja twierdziłem tylko że gówna miszczuf ma gowniana jakość i coraz gorszą zawartość.
2. Powtórzę jeden z argumentów, którymi orałem Ascarę swego czasu: "Pierwsza miłość" w TV i występy kabaretu Koń Polski wciąż mają zadowalającą oglądalność, cholera wie czy też nie z tendencją wzrostową. No i co z tego? To nie czyni ich dobrą rozrywką. Wciąż są żenującym gównem. A że wciąż się mimo to opłacają? Tego winszuję twórcom. Również właścicielom i całej ekipie gównej miszczuf. Produkujecie opłacalny, wzrostowy szajs.
_________________ I'M TOO OLD FOR THIS SHIT!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
Jankiel, na litość, naprawdę sądzisz, że takie portale jak Mistrzowie.org powstają po to, żeby zapewnić rozrywkę elitarnej grupie osób, przy czym właściciel niesiony misją dokłada do nich?
Ascara, na litość, jeśli sądzisz, że tak sądzę to poważnie obawiam się, czy twoja inteligencja pozwala ci wykonywać zawód lekarza. Sugerowałbym raczej kasjerkę w Piotrze i Pawle.
Serio https://www.youtube.com/watch?v=4K7a3wRpaP0
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
Jakbym ja sądził po poziomie większości twoich wypowiedzi to sugerowałbym terapię w ośrodku zamkniętym, więc spoko.
........................
........................
Ale to zależy Davosie do kogo mówisz. Jak do nas obojga to przepraszam tato, już nie bendem. Jak tylko do mnie to goń się miękka fajo.
........................
........................
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum