Z naszego podwórka:
https://www.youtube.com/user/KieubasaTV - Przeróbki bajek. Zasłynęli przeróbkami Sąsiadów, ale z niewiadomego powodu TVN przypierdoliło się o prawa autorskie (a nie pamiętam, by kiedykolwiek transmitowali Sąsiadów) i filmiki z nimi można obejrzeć na dailymotion.
https://www.youtube.com/user/penknientyjezy - Cięty Adrian, czyli przeróbki Jednego z Dziesięciu.
UWAGA! ŻART NADCIĄGA!
- Co było na Ziemi pierwsze? Dinozaury czy Cięty Adrian?
- WALENIEEE!
Koniec żartu
Oczywiście zapraszam do dzielenia się swoimi ulubionymi kanałami.
Historia bez cenzury - kanał historyczny prowadzony przez absolwentów/doktorantów z UMCS.
Life of Boris - chyba najbardziej słowiański kanał na YT. Są też filmiki poświęcone Polsce.
oessu - koleś jest chyba nieaktywny, ale robił kiedyś genialną serię Moda na Suknie, obecnie to absolutny klasyk polskiego Internetu.
DEFI BRILATOR - anime cracki, całkiem pomysłowe.
Luxior - robi całkiem fajne remixy np. ze Stonogą.
BadzmyPowazni - Historia Memów
emce^2 - jeden z moich ulubionych kanałów naukowych.
Polityczne LSD - lubię taki porypany humor.
Fuzionek - miałam kiedyś fazę o teoriach z kreskówek.
RADIO RMF - polecam felietony Olbratowskiego, serie Gdzieś to już słyszałem oraz Tego się słuchało.
Topowa Dycha - kolejny kanał naukowy, również warty uwagi.
StalinCWHC - fajne przeróbki znanych bajek.
Ten Second Songs - koleś śpiewa piosenki w stylach różnych piosenkarzy/zespołów.
Insane Cherry - zwierzęce covery znanych utworów.
Ostatnio zmieniony przez Lilith 2017-11-15, 17:46, w całości zmieniany 1 raz
widzu Junior Admin To co wpiszesz, będzie pod twoim nickiem.
Dołączył: 25 Lis 2013 Posty: 22221 Skąd: Village killed by planks
Ja nie rozumiem fenomenu popularności typa. Nie rusza mnie w ogóle. Ani na plus, ani na minus. Ot kolejny jutubowy "meh, desinteressement totalle" czy jak się to w języku tych aroganckich patafianów pisze.
_________________ I'M TOO OLD FOR THIS SHIT!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
on właśnie nie jest taki sam jak inni youtuberzy, to pierdolony geniusz, jeden z niewielu, który potrafi mnie rozśmieszyć na tym smutnym jak pizda serwisie
To twoje zdanie. Moje jest całkowicie przeciwne i na tym pozostaniemy.
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
Aha, Lilka ma rację: głos klocucha jest niemożebnie wkurwiający. Słuchać się tego nie da. Jakbym z nim jako lektorem filmowym obejrzał "Ojca chrzestnego" to - tak jak Moris - dałbym temu filmowi 1/10. A jakby klocuch był np. wokalistą Maszinsupremasi, to... w sumie brzmieliby lepiej.
........................
........................
Ostatnio zmieniony przez JankielKindybalista85 2017-11-17, 08:54, w całości zmieniany 3 razy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum