Miękkie faje - wszyscy co do jednego, lub w zdecydowanej większości - i nieudolni tyrani a ich władza powinna zostać zweryfikowana przez ogół userów w demokratycznych ankietach na temat votum zaufania, bądź nieufności, dla każdego admina z osobna?
35%
[ 5 ]
Faje twarde jak Sztywny Pal Azji a nawet w ogóle nie faje, tylko zajebiści przywódcy prowadzący forum pewną ręką ku świetlanej przyszłości a zatem udzielam sanhedrynowi jako całości votum zaufania?
Ponieważ w toku sprawy okazało się, że nie cała wina za markowy burdel spoczywa na Davosie, zmieniamy nieco przedmiot głosowania:
_________________ I'M TOO OLD FOR THIS SHIT!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
brakuje mi opcji pośredniej, bo większość adminów imo jest spoko - votum nieufności dla pozostałych
chyba że za miękkofajowość uznamy bycie generałami Kima i służalcze podążanie za autokratyczną dyktaturą, wtedy opcja 1
brakuje mi opcji pośredniej, bo większość adminów imo jest spoko - votum nieufności dla pozostałych
chyba że za miękkofajowość uznamy bycie generałami Kima i służalcze podążanie za autokratyczną dyktaturą, wtedy opcja 1
No to przecież jeśli wygra opcja 1 to wtedy każdy admin dostanie swoją ankietę i wtedy u tych, którzy są spoko zagłosujesz, ze są twardymi fajami i nie chcesz ich obalenia. Proste.
VOTE 1 11111111111!!!!!!!!!!!!!ONEONEONE
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
No to przecież jeśli wygra opcja 1 to wtedy każdy admin dostanie swoją ankietę i wtedy u tych, którzy są spoko zagłosujesz, ze są twardymi fajami i nie chcesz ich obalenia. Proste.
Ciąg dalszy, zakończonego remisem, tego głosowania:
4 do 5 to remis tak? Aha, spoko. Ładnie się manipuluje wynikami
Myślę, że nie tylko ja na tym forum powinienem mieć avatar Kima
Gdzie ty masz remis? Jak ty to liczysz panie kolego? Naprawdze jak jakiś KOD-uch.
Opcja 1- 1 głos
Opcja 2 - 3 głosy.
Opcja 3 - 3 głosy
Opcja 4 - 2 głosy.
Remis jest: między 2 i 3. A jeśli ty sobie sumujesz opcje 1 i 2 oraz 3 i 4, jak się nigdy nigdzie nie robi, to to już tylko twój problem i ewidentnie za dużo masła w diecie tyrana!
Swoją drogą wzywam samych adminów do głsowania na opcję 1 i poddanie się demokratycznej weryfikacji. Wam nawet bardziej niż zwykłym użytkownikom powinno zależeć na tym, by - jak wzywał ksiądz Robak - "dom oczyścić z śmieci. Oczyścić dom powiadam, oczyścić dom dzieci!" i by nie powtórzyła się sytuacja, ze przez ogólny bałagan w całości sanhedrynu jeden Davos za to płacił i był nazywany miękką fają nie tylko za swoje ale i cudze grzechy.
VOTE 1!
........................
........................
Gdzie ty masz remis? Jak ty to liczysz panie kolego? Naprawdze jak jakiś KOD-uch.
Opcja 1- 1 głos
Opcja 2 - 3 głosy.
Opcja 3 - 3 głosy
Opcja 4 - 2 głosy.
Remis jest: między 2 i 3. A jeśli ty sobie sumujesz opcje 1 i 2 oraz 3 i 4, jak się nigdy nigdzie nie robi, to to już tylko twój problem i ewidentnie za dużo masła w diecie tyrana!
5 osób stwierdziło, że nie jestem miękką fają, a 4, że tak. Z tych pięciu trzy chciały, żebyś został, a 2, żebyś wypierdalał. Serio, Ty liczysz te wyniki jak Łukaszenka, a mnie wyzywasz od Koduchów
5 osób stwierdziło, że nie jestem miękką fają, a 4, że tak. Z tych pięciu trzy chciały, żebyś został, a 2, żebyś wypierdalał. Serio, Ty liczysz te wyniki jak Łukaszenka, a mnie wyzywasz od Koduchów
Dobrze, nawet niech ci będzie bo puaczesz jak pensjonarka, dla świętego spokoju przyznam: w świetle niejednoznacznych i nierozstrzygniętych wyników znajdujesz się obecnie w minimalnym wzwodzie. W zależności od tego jakie by się miało poranne priorytety, jest szansa, że wystarczyłoby cię lekko walnąć po hełmie i byłbyś gotów do wykonania zadania, ale jakby się chcieć tylko wysikać to też w twoim obecnym stanie zrobi się to bez problemu. Lepiej?
........................
........................
Skoro każdy mógł oddać tylko jeden głos, a podopcje A i B są w każdym przypadku indentyczne...
Jednocześnie 3 za opcją 1 oraz 6 za opcją 2. Jakoś w tej kwestii uznałeś, że "nie wypierdalasz"
nie Davos nie ma racji.
1. Te opcje nie są identyczne. To odrębne zdarzenia i sumowanie głosów na nie oddanych jest nieuprawnione w żadnym systemie.
2. Uznałem że nie wypierdalam bo remis był między opcją 2 - mówiącą że nie wypierdalam, a opcją 3, mówiącą... że nie wypierdalam.
Czego jeszcze nie rozumiecie? B ja nie rozumiem jakim cudem takie nieuki i krętacze jak wy są u władzy. I potem na forum, na głównej i w całej Polsce jest jak w lesie obsranym gównem.
........................
........................
Zresztą Asci pozwól że wyjaśnię ci to na przykładzie bo tak zawsze najłatwiej bo najłatwiej wziąć do siebie.
Powiedzmy ze mamy ankietę o treści:
1. Wlsz zwalnia Ascarę z miszczów a Ascara nie robi handjoba WojtkowiVanHelsingowi - 1 głos
2. Wlsz zwalnia Ascarę ale ona handjoba robi. - 3 głosy
3. Wlsz nie zwalnia Ascary i Ascara nie robi handjoba - 3 głosy
4. Wlsz nie zwalnia ale Ascara robi handjoba. - 2 głosy
Jak dla mnie w tym momencie jest remis między 2 i 3, tylko i wyłącznie 2 i 3 zatem nic nie jest w żadnej z dwóch kwestii rozstrzygnięte.
Ale wg twojego sumowania to głosów na to ze cię nie zwalniają jest 5 - więc się cieszysz bo masz robotę, ale jednocześnie że robisz przyjemność Wojtkowi też jest 5 więc trzymam kciuki i daj znać jak było Wojtku.
Czaisz już na czym polega nieuprawnione sumowanie sobie nie będących "identycznymi" opcji? Bo ja czaję.
I bawię się przy tym naprawdę przednio, jak chyba od 3ch lat na forum nie. Szkoda ze mi system w robocie chyba zaraz naprawią i się skończy śmieszkowanie w godzinach pracy.
........................
........................
Ostatnio zmieniony przez JankielKindybalista85 2017-10-19, 13:01, w całości zmieniany 1 raz
1. Wlsz zwalnia Ascarę z miszczów a Ascara nie robi handjoba WojtkowiVanHelsingowi - 1 głos
2. Wlsz zwalnia Ascarę ale ona handjoba robi. - 3 głosy
3. Wlsz nie zwalnia Ascary i Ascara nie robi handjoba - 3 głosy
4. Wlsz nie zwalnia ale Ascara robi handjoba. - 2 głosy
Jak dla mnie w tym momencie jest remis między 2 i 3, tylko i wyłącznie 2 i 3 zatem nic nie jest w żadnej z dwóch kwestii rozstrzygnięte.
Ale wg twojego sumowania to głosów na to ze cię nie zwalniają jest 5 - więc się cieszysz bo masz robotę, ale jednocześnie że robisz przyjemność Wojtkowi też jest 5 więc trzymam kciuki i daj znać jak było Wojtku.
Dobrze, nawet niech ci będzie bo puaczesz jak pensjonarka, dla świętego spokoju przyznam: w świetle niejednoznacznych i nierozstrzygniętych wyników znajdujesz się obecnie w minimalnym wzwodzie. W zależności od tego jakie by się miało poranne priorytety, jest szansa, że wystarczyłoby cię lekko walnąć po hełmie i byłbyś gotów do wykonania zadania, ale jakby się chcieć tylko wysikać to też w twoim obecnym stanie zrobi się to bez problemu. Lepiej?
Ale z tym liczeniem głosów nie masz racji
Wyjaśnijmy to najprościej jak się da:
Ktoś wchodzi w temat z ankietą i ma rozstrzygnąć dwie kwestie - czy jestem miękką fają i czy Ty wypierdalasz z forum. Najpierw musi rozstrzygnąć tę pierwszą - więc jeśli stwierdza, że TAK, to ma do wyboru opcję nr 1 i 2. I w tych opcjach decyduje na temat drugiej kwestii - czy chce, żebyś został na forum, czy nie.
A jeśli w pierwszej kwestii uzna, że NIE - wtedy ma do wyboru opcję 3 i 4. I tam rozstrzyga drugą kwestię.
Więc jak na to nie patrzeć, 4 osoby uznały mnie za miekką faję, a 5 za twardą.
I to nie jest tak, że ja się na siłę wykłócam i chcę bronić honoru czy dobrego imienia bo mnie ta ankieta od samego powodu lata koło sam wiesz czego Podobnie jak wyniki.
Ale nie mogłem sobie darować tej dyskusji bo bawi mnie, jak na siłę chcesz zinterpretować wyniki tak, aby koniecznie pasowały do założonej wcześniej przez Ciebie tezy
Ostatnio zmieniony przez Davos 2017-10-19, 13:08, w całości zmieniany 2 razy
Davosie, na szczęście wyniki tej ankiety będą absolutnie jednoznaczne!
VOTE 1!!!!
........................
........................
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum