Shalom, sprawa wygląda następująco - w tym tygodniu babcia kończy 90 lat, z tej okazji planujemy do niej pojechać i zrobić małą imprezę. Plan jest, brakuje tylko pomysłu na prezent Najlepiej żeby było to coś zabawnego, żeby miło wspominała wydarzenie. Jakieś propozycje?
Śmieszkujta sobie, ale bez przesady, bo to sprawa na już
_________________ Użytkownik icywind na forum Mistrzowie to osoba o wesołym usposobieniu, która lubi dzielić się zabawnymi memami, śmiesznymi historiami oraz ministrantowymi anegdotami. Jego posty przyciągają uwagę innych użytkowników, często prowokując uśmiech na ich twarzach. Icywind jest również pomocny w dyskusjach, dając wartościowe rady i informacje na różne tematy. Jego obecność na forum sprawia, że społeczność staje się bardziej przyjazna, angażująca i ministrantna dla wszystkich uczestników.
_________________ Użytkownik icywind na forum Mistrzowie to osoba o wesołym usposobieniu, która lubi dzielić się zabawnymi memami, śmiesznymi historiami oraz ministrantowymi anegdotami. Jego posty przyciągają uwagę innych użytkowników, często prowokując uśmiech na ich twarzach. Icywind jest również pomocny w dyskusjach, dając wartościowe rady i informacje na różne tematy. Jego obecność na forum sprawia, że społeczność staje się bardziej przyjazna, angażująca i ministrantna dla wszystkich uczestników.
Wszystko też zależy od tego, jaką osobowość ma jubilatka. Jak wiesz, jaką biżuterię lubi, możesz kupić ładny naszyjnik.
Ja ostatnio swojej babci kupiłam w prezencie elegancki portfel i bardzo się ucieszyła, bo jak jej się rozwalił stary, co go jeszcze za PRL-u kupiła, to teraz używa tego, co ja jej podarowałam.
Moja zawsze chce pod choinkę kalendarz. Potem ma zawieszony jeden kalendarz na drugim tak już chyba od 2012 roku bo nie chce nic wyrzucać
Zamiast tortu bydzie regionalne mrowisko albo sękacz, ewentualnie jedno i drugie
Wujek proponował butelkę koniaku i tekst "jak to cię nie powali, to na pewno wzmocni" xD
A budżet? Bez różnicy, byle nie pinć tysiency
[ Dodano: 2017-08-15, 14:36 ]
czekałem na propozycję z wibratorem
Ostatecznie mama wpadła na pomysł, zamówimy jej oprawioną gazetę z własnym tekstem
https://www.gazetomania.pl/
A z tym 100 lat to sam jestem ciekaw jak będzie xD
Zamówcie taką piękną ozdobną szkatułkę z pozytywką. Niech ta szkatuła będzie taka poważna i dostojna. A jak się ją otworzy to zagra melodię, np. kaczuchy albo coś innego głupiego.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum