To chociaż postaraj się trochę bardziej, bo póki co robisz z siebie upierdliwca, który próbuje być na siłę zabawny/szyderczy. Chociaż nie, jest w tym coś zabawnego. Wiesz co? To, że jesteś prawiczkiem.
Pewnie kurwa Widzu, jasne. Umrzeć to każdy by chciał a robić to nima komu.
_________________ I'M TOO OLD FOR THIS SHIT!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
Nie niedoceniaj się tak, uczepienie się czyichś spraw łóżkowych i życzenie komuś śmierci w jednym poście to kombo, którego jeszcze na tym forum nie widziałam xD
Love, czyżbyś naprawdę zasługiwała na miano, które nadał ci Jankiel? Naprawdę tak trudno zauważyć, że mój chamski komentarz miał być odpowiedzią na kolejny żart widza o moich cyckach/dekolcie? Przecież sam napisał, że tutaj każdy po sobie jedzie, więc jaki problem?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum