Łatwe w cholerę, ale jest głupio zrobiony test, nawet jak dobre odpowiedzi zaznaczyłam, to i tak mi zaznaczyło na czerwono.
A na pewno kliknęłam prawidłowe odpowiedzi, bo w tak oczywistych przykładach nie mogłam popełnić błędu
Łatwe w cholerę, ale jest głupio zrobiony test, nawet jak dobre odpowiedzi zaznaczyłam, to i tak mi zaznaczyło na czerwono.
A na pewno kliknęłam prawidłowe odpowiedzi, bo w tak oczywistych przykładach nie mogłam popełnić błędu
Już miałem się śmiać że prostej ortografii nie znasz ale zrobiłem wcześniej test i mi też podkreślało dobre odpowiedzi
Gdzie podkreśla dobre odpowiedzi? Miałam problem z jednym (spoiler ->) tużpoweekendowej, brzydko mi to wygląda i nigdy się nie spotkałam z takim słowem, ale w sumie to taki zapis pasuje z kontekstu. Nadal nie jestem pewna tego jednego. Z tego co teraz przeczytałam w innym artykule o Dyktandzie Krakowskim, to jest to poprawny zapis, ale nie wiem na ile mogę temu wierzyć :X Reszta na pewno jest dobrze, więc nie rozumiem skąd te narzekania
Mi np półgłośno podkreśliło a właśnie to zaznaczyłem;) aż w goglach sprawdziłem dlatego pamiętam a reszte olałem i zasugerowałem się postem Lilki, może coś tam źle miałem:)
mi zaznaczyło dobrze, zrobiłam błędy tylko w moście Dębnickim i placu Wszystkich Świętych (aż użyłam wielkich liter xD) i tylko tam mi zaznaczyło na czerwono i wszystko ok
_________________ Gość
Sztuczna pochwa pod kątem 90 stopni przymocowana do czegoś, i rucham i jem
No to podam przykłady: raz-dwa podkreśliło mi na czerwono, półgłośno i coś jeszcze, a miałam przecież dobrze
Albo może niedokliknęłam (już nieraz się na myszkę skarżyłam, że niedoklikuje), ale w to wątpię, bo jednak zaznaczałam.
[ Dodano: 2017-03-23, 23:07 ]
Może później poprawili, czy coś
Morme, gdybym miała screena, to bym pokazała, ale nie pomyślałam o tym, by screena zrobić. Już w tylu konkursach ortograficznych startowałam, że takie dyktando jak to, to jest kaszka z mleczkiem.
_________________ I'M TOO OLD FOR THIS SHIT!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
Ja zrobiłam ten test jeszcze raz. No kurwa XD
Wszystko zaznaczyłam dobrze, dwa mi podkreśliło na czerwono, a je zaznaczyłam właśnie dobrze, a jeszcze na dole napisane, że 0 prawidłowych i 34 złych podanych odpowiedzi XD Ja coś mam chyba zjebane.
http://imgur.com/a/UF73F
Tym razem zrobiłam screena.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum