Jeśli jesteś *zarejestrowanym użytkownikiem* musisz odpowiedzieć w tym temacie żeby zobaczyć tą wiadomość --- If you are a *registered user* : you need to post in this topic to see the message ---
[ Dodano: 2017-02-14, 22:31 ]
Zapomniałeś?
_________________ "Czasami konflikty muszą wybuchnąć tylko po to, żebyśmy wszystkiego nie robili sami jak takie osiołki".
"Małe złodziejaszki wieszacie, wielkim - nisko się kłaniacie".
Mikołaj Rej
widzu Junior Admin To co wpiszesz, będzie pod twoim nickiem.
Dołączył: 25 Lis 2013 Posty: 22221 Skąd: Village killed by planks
Kto zagłosował na szefa? Typowe dupolistwo, Mariusz nie działa bezpośrednio na Mistrzach, jest właścicielem i rozwiązuje ewentualne wątpliwości w zależności od swoich preferencji (i różnych innych czynników - reklamodawcy itp.) jak to szef. Z tego, co wiem, nigdy nie ustawił głównej czy coś takiego, więc nie wiem, czy w tej kategorii traktowałabym go jako admina.
Dla mnie bezkonkurencyjnie wlsz - on ten serwis tworzył praktycznie od początku, teraz ciągle jest Wielkim Mistrzem - nadzoruje maila itp.
PS. Moderator - na Mistrzach nie ma opcji junior admina. Junior admin to prawie admin, nie ma wiele ograniczeń - jest dostęp do panelu itp., jeśli idzie o możliwości na stronie jest spora przepaść między adminem a modem, ja akurat mogę to powiedzieć z całą pewnością.
Ostatnio zmieniony przez Ascara 2017-02-14, 23:43, w całości zmieniany 1 raz
Trudna sprawa bo bez Wlsza trudno by w ogóle było sobie wyobrazić serwis mistrzowie.org, Ascara adminem jest od niedawna, ale mocno się zaangażowała, z kolei Fudal i Adikxc też są bardzo ważni więc najchętniej zagłosowałbym na całą czwórkę (Morisa i Macbeda nie wliczam, bo oni są moderatorami, a nie adminami )
Jeśli jesteś *zarejestrowanym użytkownikiem* musisz odpowiedzieć w tym temacie żeby zobaczyć tą wiadomość --- If you are a *registered user* : you need to post in this topic to see the message ---
W sumie ta ankieta to taki dowód, jak mało wiecie o stronie. Ankieta uwzględnia choćby moderatorów, którzy wykonali może kilka akcji przez ostatni rok (co nie, chłopaki? ), a nie uwzględnia jednej z 4 obecnie osób, które ustawiają główną.
[ Dodano: 2017-02-15, 00:57 ] manciara9,
Aby uniknąć nieporozumień - Fudal to NIE Mariusz. Podejrzewam, że jednego i drugiego by rozbawiło to podejrzenie i przez chwilę przestraszyłam się, że jest na serio, bo to by znaczyło, że wywiad forumkowy jest 100 lat za Murzynami.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum