Dołączyła: 10 Sty 2017 Posty: 162 Skąd: Z probówki (a tak naprawdę to nie)
Medale: Brak
Wysłany: 2017-01-19, 20:31 e-fajki
Hej, pewnie ktoś z Was popala e-papierosy, otóż potrzebuję kogoś, kto w miarę ogarnia temat, gdyż ja nie mam o tym zielonego pojęcia - zostałam wytypowana do zakupu takowego urządzenia dla kogoś z rodziny, "bo jako młoda osoba na pewno się na tym znam".
Co polecacie tak do 100 zł?
_________________ Każdy ma prawo do szczęścia... ale nie każdy ma szczęście do prawa.
Dołączyła: 10 Sty 2017 Posty: 162 Skąd: Z probówki (a tak naprawdę to nie)
Medale: Brak
Wysłany: 2017-01-19, 20:38
Marcin55522 napisał/a:
Nie polecamy e-fajek.
Wiem, też nie chcę mieć z tym nic do czynienia, ale mam wręcz obowiązek zakupić. Dostałam 100 zł i muszę kupić przez neta e fajkę dla dziadka na urodziny. Kazali, a urodziny robi za tydzień, więc trzeba to ogarnąć.
Jeśli nikt tu nie pali, to powiedzcie po prostu.
_________________ Każdy ma prawo do szczęścia... ale nie każdy ma szczęście do prawa.
Nie no serio, dużo ludzi mi mówi że ładny zapach tytoniu, dymu i nie czuć ode mnie
pzdr
_________________ Powiedziałbym, że w życiu cenię forumków. Eeem… Forumków którzy podali mi pomocną dłoń, kiedy sobie nie radziłem, kiedy byłem sam, i, co ciekawe, to właśnie przypadkowe spotkania wpływają na nasze życie. Chodzi o to, że kiedy wyznaje się pewne wartości, nawet pozornie uniwersalne, bywa, że nie znajduje się zrozumienia, które by tak rzec, które pomaga… się nam rozwijać. Ja miałem szczęście, by tak rzec, ponieważ je znalazłem. I dziękuję Bartkowi82r. Życie to Gość.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum