Czesc, na imie mam Milosz, na mistrzach wchodze juz od jakiegos czasu, konto mam od niedawna, probowalem cos skomentowac ale troche mi nie wyszlo. Kilka userow na forum juz poznalem i serdecznie chcialbym niepozdrowic V - r ze oszustwo dokonane na mojej osobie. Lubie muzyke przerobioną, nightcore, elektryczna i podobna. Mam nadzieje ze sa na tym forum jakies prawdziwe dziewczyny. Pozdrawiam je!
Rodziny się nie wybiera więc muszę się przywitać. Cześć ciociu Wiesiu.
Makiers a dzie powitalna ankieta kebabowa?
_________________ I'M TOO OLD FOR THIS SHIT!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
_________________ I'M TOO OLD FOR THIS SHIT!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
2. Czy masz/miałeś w rodzinie w lini prostej jakiegoś kebaba?
3. Czy masz/miałeś w rodzinie w lini 2, 3 lub 4 stopnia kebaba?
4. Czy znasz jakiegoś kebaba? Jeśli tak, to czy spotykasz się z nim?
5. Dokończ zdanie:
"Kebab jest dla mnie jak ...................................................................................................................."
6. Co sądzisz o kebabach? Postaraj się podać argumenty dla swojej opinii na temat kebabów.
7. Co sądzisz na temat działaniach zbrojnych przeciwko kebabom?
8. Czy kiedykolwiek współpracowałeś z kebabami?
9. Czy, w imię wyższych idei, byłbyś gotowy zwalczać kebaby w życiu codziennym?
10. Czy jadłeś jakiegokolwiek kebaba po 07.02.2016?
11. Kiedy ostatnio robiłeś badania krwi i czy w twojej krwi wykryto złośliwego wirusa kebabom noremovium?
12. Czy szczepiłeś się przeciwko wyżej wymienionemu wirusowi?
13.Czy w ciągu ostatnich 3 miesięcy miałeś styczność z zakażonym na kebabom noremovium?
14. Czy w ciągu ostatnich 5 miesięcy przebywałeś w Niemczech dłużej, niż 7 dni?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum