Tym razem poranek był spokojny. Nic nie zwiastowało kolejnej afery.
Jak co dzień wstałem rano i poszedłem do pracy. Po zrobieniu kawy usiadłem spokojnie przy komputerze i tradycyjnie odpaliłem komputer.
Po przejrzeniu forum, przeszedłem na mistrzów i mój szpiegowski instynkt zaprowadził mnie do poczekalni, pod pretekstem poszukiwania świeżych screenów.
Moim oczom ukazał się pierwszy screen znajdujący się w poczekalni dodany przez... admina we własnej osobie (tego mniej znanego - Fudala) Dałem "dobre" i przeszedłem dalej. Potem odwiedziłem moje PW na mistrzach i znowu przeszedłem do poczekalni.
Tym razem moim oczom ukazał się ten sam screen co poprzednio, ale tym razem... dodany przez użytkownika Poukladany
Dodatkowo, jak po raz drugi (po krótkiej chwili) odwiedziłem poczekalnię, jego screen miał ocenę 6/6 podczas gdy w żadnym innym ocena nie zmieniła się nawet o jeden punkt, więc prawdopodobnie dodał sobie sam punktację plusując z innych kont (skąd ja to znam )
Dodał następnego screena w ten sam sposób (czemu po prostu nie zaloguje się jako Poukładany)
Popieram Antybristlera, ban za multikonto Ale czy naprawdę admin musi zniżać się do plusowania swoich screenów z innych kont? Przecież jako admin może wrzucić od razu swojego screena. Najwyżej będzie miał mało plusów, ale nie byłby to pierwszy screen na głównej z niską oceną...
Wysłany: 2013-11-08, 15:47 Re: Poukładany jak Fudal
bartek82r napisał/a:
...wstałem rano i poszedłem do pracy (...) Po przejrzeniu forum, przeszedłem na mistrzów (...) Potem odwiedziłem moje PW na mistrzach i znowu przeszedłem do poczekalni.
Tak z ciekawości: czym się zajmujesz zawodowo?
AnswersMaster Loża Szyderców bezwzględny sędzia i kat
Wysłany: 2013-11-08, 16:26 Re: Poukładany jak Fudal
ZróbmySobieKupę napisał/a:
bartek82r napisał/a:
...wstałem rano i poszedłem do pracy (...) Po przejrzeniu forum, przeszedłem na mistrzów (...) Potem odwiedziłem moje PW na mistrzach i znowu przeszedłem do poczekalni.
Przecież Bartek już gdzieś kiedyś pisał, że jest optykiem. To samo zresztą widać na zdjęciu, które wrzucił w temacie o autach: http://www.mistrzowie-for...sz-vt232,30.htm
Bartek napisał, że zaparkował pod miejscem pracy. No chyba, że pracuje tam gdzie sprzedają alkohole świata
Przypomniał mi sie ten temat a skoro Fudal jest juz z nami to ciekaw jestem czemu wrzucał jako poukladany? Po to żeby użytkownicy nie czepiali się ze admini swoje screeny dodają? Czy był inny powód.
I jeszcze zastanawia mnie kim jest milek111? Bo zauważyłem że jak na mistrzach wprowadzają jakies zmiany i mają młyn, tak jak np. ma to miejsce aktualnie ze względu chyba na nadchodzace zmiany to milek w tym czasie jest dużo mniej aktywny...
Moris299, przecież bartek jest adminem.
Banował przecież WojtkaVanHelsinga i ustawił Krokorokowi niebieski nick kiedy skrypt nie wyrobił, nie pamiętasz?
_________________ Tekst podpisu:
Podpis - dozwolona ilość znaków: 3000
Moris299, przecież bartek jest adminem.
Banował przecież WojtkaVanHelsinga i ustawił Krokorokowi niebieski nick kiedy skrypt nie wyrobił, nie pamiętasz?
A no racja. Mam zaniki pamięci krótko i długotrwałej więc musisz mi wybaczyć.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum