Hiya.
Żeby na forum było ciekawiej, postanowiłem wystąpić z pewną inicjatywą. Ogłaszam wszem i wobec akcję "Tydzień według macbeda".
O co kurna chodzi?
Otóż w zależności od aktualnego dnia tygodnia będę dokonywał różnych czynności. Raz będzie to określony sposób pisania postów, innym razem określone zachowanie.
Rewelacja! Co będzie w poszczególnych dniach?
Cytat:
Poniedziałek - dzień ekstremalnej dobroci
Postaram się Wam umilić ten znienawidzony przez wszystkich dzień. Będę dla każdego uprzejmy, wyjątkowo kulturalny i pomocny. Żadnych wulgaryzmów.
Wtorek - dzień gifów
We wtorek będę nieco nadużywał gifów. Mam dość pokaźną bazę obrazków z reakcjami adekwatnymi do rozmaitych sytuacji i zamierzam w końcu z niej skorzystać. Osoby z wolniejszym netem informuję, iż te większe i dłużej się ładujące będę zamieszczał pod linkami.
Środa - the tribute day
Tego dnia będę pisał stylem któregoś z użytkowników forum, a reszta będzie miała za zadanie odgadnąć, o kogo chodzi. Podejrzewam jednak, że nie będzie z tym problemu...
Czwartek - dzień tematów
We czwartek będę zakładał nowe tematy oraz odkopywał stare (głównie gry i zabawy). Luzik - nie przysporzę pracy moderatorom. Jest wiele tematów, które od dawna chciałem założyć, ale nie było okazji. We czwartki będę po trochu realizował to zamierzenie.
Piątek - anime no dzień
Na powitanie weekendu będę zastępował większość emotikonek obrazkami z reakcjami bohaterów chińskich bajek. Z miejsca pragnę uspokoić Jankiela i innych normalnych ludzi - obrazki będę zmniejszał do takich rozmiarów, aby nie rzucały się zbytnio w oczy i ładowały się w mgnieniu oka.
Sobota - dzień cytatów
Wiele osób lubi czasem zabłysnąć mądrym cytatem. W sobotę będę cytował filozofów, polityków czy też fragmenty utworów muzycznych. Nic na siłę - postaram się zamieszczać jedynie cytaty trafnie podsumowujące sytuację.
Niedziela - dzień szczerości
Tego dnia będę szczery do bólu, często w nietaktowny sposób. Okazuje się bowiem, że rewelacyjnie wyładowuje to emocje, poprawia relacje społeczne i wzbogaca wiedzę o nas samych. Precz z gębą! Mam nadzieję, że mi w tym pomożecie.
To tyle, zobaczymy jak długo uda mi się w tym wytrwać.
Piss.☮
Wtorek - dzień gifów
We wtorek będę nieco nadużywał gifów. Mam dość pokaźną bazę obrazków z reakcjami adekwatnymi do rozmaitych sytuacji i zamierzam w końcu z niej skorzystać. Osoby z wolniejszym netem informuję, iż te większe i dłużej się ładujące będę zamieszczał pod linkami.
Wrzucanie bezsensownych gifów dla samego wrzucania gifów. Błagam nie.
Cytat:
Środa - Mistrza Yody dzień
Dnia tego pisać będę w Yody stylu. Ażeby lepiej styl jego odwzorować, filmików tematycznych kilka obejrzę. (Nic ciekawego z wodą związanego wymyślić nie zdołałem, jednakże Yoda z wodą się rymuje, więc czepiać się proszę nie.)
Suche i nudne
Cytat:
Piątek - anime no dzień
Na powitanie weekendu będę zastępował większość emotikonek obrazkami z reakcjami bohaterów chińskich bajek. Z miejsca pragnę uspokoić Jankiela i innych normalnych ludzi - obrazki będę zmniejszał do takich rozmiarów, aby nie rzucały się zbytnio w oczy i ładowały się w mgnieniu oka.
Może niektórych zaskoczę ale ten pomysł też mi się nie podoba
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum