Jednym słowem - czas na coś nowego bądź Mistrzów part. III
Swoją drogą myślałam ostatnio, aby napisać coś na potrzeby forum... Ale ja chyba potrafię pisać tylko o HP.
Ja już chyba spasuję, pisanie o forumowiczach jest fajne, ale schodzi na to cholernie dużo czasu, a u mnie w niedługim czasie szykuje się drastyczny spadek wolnego czasu, który będzie trwał gdzieś tak do lipca albo i sierpnia.
Ale jest tu sporo osób, które lubią coś tam od czasu do czasu skrobnąć więc na pewno coś ciekawego wymyślicie
Ascara, zrób scenkę w Hogwarcie, piąty dom, Masteransw, którego uczniami byliby forumowicze...
Genialne!
Mistrzowie w Hogwarcie
Ale ja jestem z Ravenclaw! (Kiedyś mi wyszło w teście i się tego trzymam już od 8 lat XD)
Spoko, ja oczywiście ze Slytherinu, jak chyba widać.
Coś się wymyśli. Ale to nie w najbliższej przyszłości.
BTW, bawi mnie hasło Ravenclawu. Przecież taką zagadkę odgadnąłby każdy bardziej inteligentny czarodziej. Co oni myślą, że taki Riddle nie zdołałby tam wejść?
Nie bardzo miałem pomysł gdzie to umieścić więc ostatecznie wylądowało w dziale opowiadań. Ewentualnie później to się gdzieś przeniesie bądź doklei do innego tematu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum