_________________ I'M TOO OLD FOR THIS SHIT!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
W suwalskiej pierogarni Rita do niedawna podawali najgorszy ketchup jaki w życiu jadłem. Taki... słodki. Ble.
Dzisiaj, o dziwo, zaserwowano mi pierogi z całkiem niezłym ketchupem. Nie rozpoznałem smaku, ale coś a'la Hellman's łagodny.
Łagodny ketchup jest strasznie gówniany. Taki słodki.........
Najlepsze ketchupy: Kotlin, Pudliszki, Tortex i Heinz - oczywiście pikantne/ostre
Łagodne to ciota i chuj
V - r, a moze to jaki ketchup lubimy jest rzecza, ktora malo kto o nas wie? W sumie jest, ja bym nie zgadla kto jaki ketchup lubi. Ja tez lubie oatry ketchup, ogolnie lubie ostre sosy :3 chrzan nakladam masowo .__.
Zgadza się! Tylko pikantne keczupy! Łagodne są dla mnie takie trochę mdłe.
A najlepszy dla mnie jest ketchup Pudliszki. Zresztą, ja również jestem miłośnikiem ketchupu i również go często dodaję do różnych rzeczy, czasem nawet najdzie mnie ochota, by sobie go wycisnąć trochę na... schabowego! Ale to bardzo rzadko.
Ja tez jem keczup do wszystkiego! Nawet do ziemniakow jak sa za suche. I tylko heinz albo włocławek:D i jeszcze do wszystkiego dodaje coctailsósa. A majonez tylko winiary
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum