Siemka. Pomoglibyście mi i kolegom wymyślić ciekawą nazwę dla drużyny piłkarskiej na turniej? Żeby była śmiechowa, ale nie jakaś gimbusiarska zarazem. Tyle tu mistrzów ciętej riposty, że mam nadzieję na zajebiste pomysły
WC Milan.
PiS (Poprzeczki i słupki)
Epickie Pierdolnięcia w Hekatry
Dynamiczne Wejścia W 16tkę (DWW16)
Kick & Run
Wyrzuceni z Orlika
Skacz jak Lewandowscy
Więcej mi się nie chce.
A co to właściwie za turniej?
_________________ I'M TOO OLD FOR THIS SHIT!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
Futsal na hali. Drużyny po 4 w polu + bramkarz. Trzeba było zebrać ekipę i wysłać zgłoszenia. Ekipę mamy, ale nie możemy wysłać zgłoszenia, bo nie mamy nazwy
Spoko rzecz. Też co tydzień ciupię w nogę na nowohuckim Hutniku albo Krakusie. Od dziesięciu lat prawy albo środkowy obrońca, w czasach liceum bramkarz (i to kurwa na poziom licealny naprawdę dobry!). Granie z ziomkami zawsze na plusie! Powodzenia życzę i mam nadzieję że pomogłem z nazwą.
_________________ I'M TOO OLD FOR THIS SHIT!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
Fc Clickers (chociaż Twoje ziomy pewnie nie załapią, o co chodzi )
4 Wesela i Pogrzeb (skoro jest Was 4 zawodników w polu + bramkarz)
Drużyna Actimela
Mlekołaki
Wściekłe Poroże Jelenia (w końcu mieszkacie w Jeleniej Górze)
Fc Rykowisko (jw.)
Deer & Beer (jw.)
Gryzący Trawę
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum