Wysłany: 2014-12-19, 13:12 Czy ja jestem zacofany?
Właśnie przez przypadek dowiedziałem się pewnej rzeczy.
Miałem otwarte Google Street View. Chciałem otworzyć nową kartę, ale przez przypadek wcisnąłem ctrl + "t""t" i okazałao się że mam Google Street View w 3D
Pierwszy raz o tym w ogóle słyszę. Nie wiedziałem o tym wcześniej
Brzozik, potwierdzam! Były. I tak w nich gówno widziałem nie trójwymiar bo jestem jednooki, ale były!
_________________ I'M TOO OLD FOR THIS SHIT!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
No przecież już kiedyś pisałem, że od urodzenia prawie nic nie widzę na lewe oko. Na tyle, żeby - jak się skupię i mam farta i nikt nic nie przestawi- nie wpadać na meble w mieszkaniu ale na ulicy posługując się wyłącznie lewym okiem zaraz bym zginął. Pisałem o tym przy okazji gadki o "Avatarze" - że go nie obejrzałem bo i tak tych wodotrysków 3D nie zobaczę a bez tego to tylko chujowy fabularnie "Tańczący z wilkami" w kosmosie.
Żeby było coś na temat: Bartku, może i jesteś zacofany, ale przynajmniej nie jestes kaleką!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
........................
........................
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum