Jesteś jak narzeczona Laleczki Chucky, Tiffany. W zasadzie nie lubisz zabijać, ale jest to uzależnienie, któremu ciężko się oprzeć. Jednak starasz się nad sobą pracować. Skupiasz się głównie na miłości. Czasem zdarzy Ci się popełnić błąd, jednak niezwykle rzadko.
_________________ Tekst podpisu:
Podpis - dozwolona ilość znaków: 3000
Jesteś Hannibalem Lecterem z filmu "Milczenie Owiec". Jesteś inteligentny, ale również bezwzględny. Nie wspominamy już o Twoim zamiłowaniu do dziwnych potraw.
hehe
_________________ Gość
Sztuczna pochwa pod kątem 90 stopni przymocowana do czegoś, i rucham i jem
_________________ I'M TOO OLD FOR THIS SHIT!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
Jesteś Hannibalem Lecterem z filmu "Milczenie Owiec". Jesteś inteligentny, ale również bezwzględny. Nie wspominamy już o Twoim zamiłowaniu do dziwnych potraw.
hehe
To samo mi wyszło super bo Milczenie Owiec to mój ulubiony film
Laleczka Chucky
Jesteś jak Laleczka Chucky. Uwielbiasz zdobywać zaufanie innych, a następnie niszczyć to zaufanie pierwszym lepszym przedmiotem, który trafi pod Twoją rękę. Uwielbiasz rządzić ludźmi i wywyższać się.
_________________ I'm staying here to end my life, down in the Rising Sun Make my world go black, hit me like a heart attack, knock me flat on my back, just keep doing that thing you're doing
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum