Nom, nie ukrywam, że od razy zapałałem antypatią do piź.dzielca.
_________________ I'M TOO OLD FOR THIS SHIT!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
w sumie na główną wiochy wchodzi codziennie 35 wioch, jeśli zescreenowanie każdej zajmuje mu 30 sekund, to zajmuje mu to trochę ponad 15 minut dziennie :D
[ Dodano: 2014-09-28, 19:28 ]
kiedyś pisał na sb, że mimo 1,79 wzrostu jest niesamowicie przystojny i takie tam. jeśli to prawda, to niech idzie na podryw, a nie screeny robi
widzu Junior Admin To co wpiszesz, będzie pod twoim nickiem.
Dołączył: 25 Lis 2013 Posty: 22221 Skąd: Village killed by planks
Mnie denerwuje, że nigdy nie podaje źródła. Niby wiadomo, że wszystko bierze z wiochy i bezużytecznej, ale kiedyś pod jednym screenem chciałem sprawdzić oryginalny komentarz, to oczywiście nie było źródła
Dziwię się, że wlsz to wszystko przepuszcza. Wrzucenie linka to może 2 s roboty
Zabek05 napisał/a:
kiedyś pisał na sb, że mimo 1,79 wzrostu jest niesamowicie przystojny i takie tam. jeśli to prawda, to niech idzie na podryw, a nie screeny robi
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
Też nie kapuję co wy macie do tego gościa? Wrzucanie tych skrinów nie zajmuje mu cały dzień, a co najwyżej kilkanaście minut roboty. A i w takim tempie to może i Samsunga upoluje niedługo.
Bartek ale co to za bycie? Zasadniczo można powiedzieć że go nie ma.
I ja mam coś do niego nie dlatego, ze wrzuca skriny jak poyebany w przerwie między zarządzaniem dyskoteką, szmuglowaniem ciuchów do USA, wynajdywaniem lekarstwa na raka, opanowywaniem świata, piciem wódki z Putinem, lotami w kosmos a pieleniem ogródka. Ja po prostu akurat byłem na forum wtedy kiedy on się pojawił, poczytałem jego wypowiedzi i - mimo, ze nic w nich takiego nie było - po prostu z miejsca nie polubiłem typa. Nie mieliście tak, np w szkole? Wchodziliście do nowej klasy, patrzyliście po ludziach kompletnie nic jeszcze o nich nie wiedząc a mimo to gdy natrafialiście wzrokiem na pewną twarz od razu doznawaliście uczucia niesmaku a w głowie pojawiała się wam myśl: "oooo, temu to bym zaje.bał! Na pewno to laluś, cwaniaczek, konfident i spierd.olina społeczna. Nie cierpię chu.ja!" Nie? Nigdy? No, to trudno, widocznie ja jestem jakiś dziwny ale mi się to zdarzało. I ostatni raz zdarzyło się właśnie z Pumperniklem. Nieważne, że miałem z typem pośredni i połowiczny kontakt przez 20 minut w internetach. I tak nie cierpię chu.ja i bym mu zaj.ebał.
........................
........................
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum