_________________ I'm staying here to end my life, down in the Rising Sun Make my world go black, hit me like a heart attack, knock me flat on my back, just keep doing that thing you're doing
Teraz zauważyłem jak cofalem zabkowi osta.
A rocznica taka w sumie prawdziwą była w lipcu jak był rok od założenia pierwotnego forum tylko że we wrześniu przenieśliśmy się na nowe serwery na aaf.pl
O rany, to już tyle czasu?!
Trzeba przyznać, Bartku, że Ci się to udało. Ktoś to zaczął i wszyscy wiemy kto, ale nie powiemy, muahahaha.
Wypiję jutro zdrowie naszego kącika internetowego
Też chciałbym życzyć temu forum wszystkiego najlepszego! Niech się trzyma jak najdłużej! A trzyma się to wszystko dzięki nam - forumowiczom. A forumowiczów mamy naprawdę różnych. Pokręconych i spokojniejszych. Metalheadów i technofanów. Mamy sarenkę, ale także i jelenia. Fanów piłki nożnej, siatkowej, ręcznej, a także sportów zimowych i lekkoatletyki. A są tacy, którzy sportu w ogóle nie lubią. Jedni wolą bokserki, a inni slipy. Ale wszystkich łączy jedno: są wyjątkowi na swój sposób, a przez to wspaniali. Cieszę się, że po paru miesiącach przerwy przypomniałem sobie o tym forum. Przekonałem się, że tutaj naprawdę można poznać fajnych ludzi, z którymi można porozmawiać na przeróżne tematy.
A więc życząc wszystkiego najlepszego forum życzenia dedykuję przede wszystkim wam (nam) - wszystkim forumowiczom. Trzymajcie się wszyscy w dobrym zdrowiu i szczęściu. Zasługujecie na to!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum