Wysłany: 2013-10-12, 14:57 Kto ocenia poczekalnie ?
Temat stworzyłem, by trochę ponarzekać na ludzką głupotę:
Screeny dokładnie jeden po drugim przy czym mój jest wyraźnie o 8 min wcześniejszy, ale patrząc na oceny zaczynam tracić wiarę w inteligencje ludzi na mistrzach.
Zawsze możecie wykorzystać ten temat jak chcecie. Ja chciałem tylko powiedzieć w nim że ludzka głupota nie zna granic.
W poczekalni przegląda się screeny od najnowszego. Jak człowiek wchodzi w poczekalnie to plusuje pierwszy post który mu się podoba. Denerwują mnie screeny, które się powtrarzają. Specjalnie wyszukuję wcześniejsze i zgłaszam. A Veon na pocieszenie dam PLUS
Co to za logika, przecież screen Veona był pierwszy x.X
Ja mam tak, że jakiś screen mnie rozbawi i dobijam plusa do 100%, które już ma, a parę stron później widzę tego samego screena i wściekam się na siebie, że traciłam czas na plusowanie plagiatora ><
Co to za logika, przecież screen Veona był pierwszy x.X
screeny w poczekalni są w kolejności od najnowszego. ja sama rzadko przeglądam poczekalnię, a jak już to ledwie kilka stron. ale nawet jeśli jeden jest pod drugim to ludzie oceniając nie patrzą czy przypadkiem ten niżej jest taki sam.
Looll. Czuję się oszukana. Gościu zmienił sobie treść skrina, a ja już go zaplusowałam...
???
O jakiego screena ci chodzi ? Bo pierwszy raz słyszę o zmianie treści screena. Normalny użytkownik może jedynie zmienić tytuł i źródło, jedynie admin może zmienić screena. Właśnie w ten sposób przewidziałem swoją dzisiejszą główną.
Też mi się raz trafiło, że mój screen poszedł do archiwum, bo za mało głosów miał, a potem znalazł się on na głównej. Jak autor powiedział, z oceną mniej więcej taką jak u mnie. Cóż, życie
Też mi się raz trafiło, że mój screen poszedł do archiwum, bo za mało głosów miał, a potem znalazł się on na głównej. Jak autor powiedział, z oceną mniej więcej taką jak u mnie. Cóż, życie
Ja tak miałam też. W wakacje dodałam jakiegoś screena. Miał zbyt niską ocenę więc go usunełam. A pod koniec września ktoś dodał identycznego screena który wszedł na główną.
Veon dzięki za informację. Czuję się jak mój avatar teraz.
No ja polecam jednak zgłaszanie adminowi, że Wasz screen był pierwszy nawet jeśli ostęp czasowy był duży, zawsze jest to jeden Wasz screen na głównej więcej
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum