Wygląda na tym zdjęciu, jakby defekował ze szczęścia.
Pewnie tak było...
Słownik, czemu od razu do Kosza? To by mogło zostać w temacie o ciekawostkach albo w Hyde Parku. W końcu Wojtek, co by o nim nie powiedzieć, jest postacią barwną i rozpoznawalną dla każdego na mistrzach A tutaj udało mu się chyba spełnić największe życiowe marzenie
Tylko Pingvin zdecydowanie przesadził z tymi rozmiarami zdjęcia. Wojtek jest już wystarczająco wielki, nie trzeba go jeszcze dodatkowo powiększać
Wojtek ma głos taki jak wyglada. Czyli by nie obrażać... upośledzony.
_________________ I'm staying here to end my life, down in the Rising Sun Make my world go black, hit me like a heart attack, knock me flat on my back, just keep doing that thing you're doing
żałuj że Cię nie było jak wrzucał piosenki które śpiewał ubrany w suknię ślubną swojej mamy.
oj żałuję! Chętnie bym zobaczyła. Chociaż z drugiej strony boję się, że by mi IQ spadło.
_________________ I'm staying here to end my life, down in the Rising Sun Make my world go black, hit me like a heart attack, knock me flat on my back, just keep doing that thing you're doing
haha, miałam napisać tu komentarz ale temat był zamknięty i okazuje się że na miszczach słownik napisał dokładnie to co ja chciałam napisać :< specjalnie to zrobił żeby nikt go nie uprzedził!!!
_________________ Gość
Sztuczna pochwa pod kątem 90 stopni przymocowana do czegoś, i rucham i jem
Ja jestem zaciekawiona tymi opowieściami o Wojtku, takie urban legends z tego w ogóle i jestem strasznie ciekawa :d
To żałujcie Te filmiki na swój sposób śmieszyły, tylko trzeba się przedtem nastawić, że treść będzie, hm... niekonwencjonalna Ale Wojtek w sukni ślubnej oświadczający się Shar Nie wspominając o słynnym: "Dzieeeeńńńń ddddddooooooobbbbbrrrrryyyy" :]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum