Sądzę, że ten temat jest odpowiedni. Część z was się zastanawiała po co mi poprzedni avek love, więc... Łapcie rodzinne zdjęcie
Jakbym dłużej robił, to lepiej by wyszło ale nie chce mi się poprawiać.
PS. Jeśli macie inne pomysły na tło dla przeróbek to wyślijcie mi. Myślę, że to zdjęcie nie wyszło do końca tak, jak było zamierzone i inne motywy byłyby też w porządku.
Tu macie taki sam, tyle że love ma inny avatar.
https://33.media.tumblr.com/99d87dc90978f8939778a9050cb0fb2c/tumblr_n9vtrjQw1d1tht6f5o1_500.png
Ostatnio zmieniony przez Mackers 2014-08-06, 12:12, w całości zmieniany 1 raz
O, już dawno nikt takich fajnych kompilacji z naszych avatarów nie zrobił. Naprawdę wygląda to nieźle, mimo że jest trochę niedociągnięć ale to nieważne, super robota
wyglądam tak dramatycznie! chciałam dzisiaj zmienić ten avatar, ale potrzymam jeszcze trochę żeby nie było, że to tylko tymczasowy (mimo że jest) fakt, dawno tych przeróbek nie było, aż mi się przypomniały koncepcje na banner. ale gdybyśmy teraz go zrobili, to by się napis nie zmieścił.
_________________ I'm staying here to end my life, down in the Rising Sun Make my world go black, hit me like a heart attack, knock me flat on my back, just keep doing that thing you're doing
_________________ Powiedziałbym, że w życiu cenię forumków. Eeem… Forumków którzy podali mi pomocną dłoń, kiedy sobie nie radziłem, kiedy byłem sam, i, co ciekawe, to właśnie przypadkowe spotkania wpływają na nasze życie. Chodzi o to, że kiedy wyznaje się pewne wartości, nawet pozornie uniwersalne, bywa, że nie znajduje się zrozumienia, które by tak rzec, które pomaga… się nam rozwijać. Ja miałem szczęście, by tak rzec, ponieważ je znalazłem. I dziękuję Bartkowi82r. Życie to Gość.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum